"Orlovi" stigli u Brazil

Reprezentativci Srbije stigli su u Brazil, posle jedanaest sati leta iz Čikaga, gde će šestog juna od 21 čas odigrati meč sa domaćinom Svetskog prvenstva.

Fudbal 04.06.2014 | 13:27
"Orlovi" stigli u Brazil

'Orlovi' su u popodnevnim časovima, po lokalnom vremenu, sleteli na aerodrome u Sao Paulu, pišu 'Novosti'.

Po sletanju kompletna delegacija FSS prošla je prvo carinsku kontrolu, a zatim je bila sprovedena u VIP prostorije sa hranom i osveženjem.

Po ukrcavanju prtljaga, igrači su, uz jako obezbeđenje, upućeni do autobusa, a zatim do hotela u pratnji tri policijska motocikla i tri džipa.

Jedino su novinari prošli lošije, jer su im stvari otpremljene u hotel gde su odseli reprezentativci, koji su posle 11 sati u avionu proveli još sat više u prevozu.

Selektor Ljubinko Drulović zakazao je samo jedan trening oporavka na stadionu Morumbi, kako bi se ekipa samo malo prodrmala posle dugog puta.

"Ja sam globalno zadovoljan ambijentom i atmosferom. Kao reprezentativac bio sam na ovakvim turnejama i bilo je problema. Sada one zaista ne postoje i iskreno očekujem dobar rezultat protiv Brazila, koji je kao domaćin sigurno prvi favorit turnira", prokomentarisao je v. d. selektora "Orlova", prenose Novosti.

Naša reprezentacija duelom sa Selesaom završava turneju po Americi. U prvom meču zabeležena je pobeda protiv Jamajke (2:1), da bi zatim usledio remi sa Panamom (1:1).

Komentari / 0

Ostavite komentar