Љетне чизме

Ко каже да се чизме носе само зими?

Мода и љепота 04.06.2014 | 06:59
Љетне чизме

Већ неколико сезона, модели од лакших материјала, најразличитијих боја, постали су назаобилазан летњи модни детаљ, а у колекцијама за пролеће и лето 2014, чизмице су виђене и на ревији луксузне обуће модних брендова "Алвијеро Мартини", "Клое", "Долче&Габана", као и у колекцијама других познатих дизајнера који су успели да их уклопе уз лежерене и елегантне одевне варијанте.

Прилагођене високим температурама, пријатне за ношење, летње чизмице су лепотом и удобношћу већ освојиле многе чувене "тренди" даме.

Велики избор модела говори о томе колико су модни стручњаци били инспирисани када је ова обућа у питању. Дизајниране су од мекане коже, платна, чипке, конца... и то у разним бојама, у актуелним пролећним нијансама, неутралним, јарким, са дезенима, цвећем, воћкама, принтовима... Ове сезоне у моди су чизме са каишићима, украшене нитнама, каменчићима, шљокицама, са отвореним прстима и петом... Популарни су и равни модели и они са штиклом или пуном петом. Важно је само да их ускладите уз одевну комбинацију коју сте изабрали.

Летње чизмице се лако комбинују уз кежуал, елегантну и гламурозну одећу. Можете их носити и уз фармерке, различите моделе панталона, али и уз пролећне сукње, хаљине, шортсеве...

Коментари / 0

Оставите коментар