Ljetne čizme

Ko kaže da se čizme nose samo zimi?

Moda i ljepota 04.06.2014 | 06:59
Ljetne čizme

Već nekoliko sezona, modeli od lakših materijala, najrazličitijih boja, postali su nazaobilazan letnji modni detalj, a u kolekcijama za proleće i leto 2014, čizmice su viđene i na reviji luksuzne obuće modnih brendova "Alvijero Martini", "Kloe", "Dolče&Gabana", kao i u kolekcijama drugih poznatih dizajnera koji su uspeli da ih uklope uz ležerene i elegantne odevne varijante.

Prilagođene visokim temperaturama, prijatne za nošenje, letnje čizmice su lepotom i udobnošću već osvojile mnoge čuvene "trendi" dame.

Veliki izbor modela govori o tome koliko su modni stručnjaci bili inspirisani kada je ova obuća u pitanju. Dizajnirane su od mekane kože, platna, čipke, konca... i to u raznim bojama, u aktuelnim prolećnim nijansama, neutralnim, jarkim, sa dezenima, cvećem, voćkama, printovima... Ove sezone u modi su čizme sa kaišićima, ukrašene nitnama, kamenčićima, šljokicama, sa otvorenim prstima i petom... Popularni su i ravni modeli i oni sa štiklom ili punom petom. Važno je samo da ih uskladite uz odevnu kombinaciju koju ste izabrali.

Letnje čizmice se lako kombinuju uz kežual, elegantnu i glamuroznu odeću. Možete ih nositi i uz farmerke, različite modele pantalona, ali i uz prolećne suknje, haljine, šortseve...

Komentari / 0

Ostavite komentar