Ријана - Икона модног стила

Свечану доделу Америчких модних награда зачинила је Ријана, појавивши се у потпуно провидној хаљини од Сваровски кристала дизајнера Адама Селмана.

Забава 04.06.2014 | 06:30
Ријана - Икона модног стила

Лепотица са Барбадоса је понела титулу „Икона модног стила“ за 2014. годину.У Њујорку је одржана свечана додела Америчких модних награда, на којој је Удружење америчких модних дизајнера Ријани доделио награду Икона модног стила за 2014. годину, пише Дејли мејл.

Као што доликује, „краљица стила“ је привукла највећу пажњу закорачивши на црвени тепих у потпуно провидној хаљини од Сваровски кристала. Иако је позната по разним скандалима и модном експериментисању, мало ко би могао да наслути да се у певачкој звезди крије оволико смелости.

„Ријана доноси толико лакоће и самоуверености у све што обуче. Обожавам када се комплетно среди. Потребно је много самопоуздања за некога као што је она, јер је константно изложена очима јавности“, задовољно је прокоментарисао дизајнер Александар Ванг.

Када је реч о моди, страни медији пишу да је ово дефинитивно Ријанина година. Било да је реч о Недељама моде где је Ријана радо виђен гост, или су то НБА утакмице, она плени својим ставом и модним ризицима које преко ноћи претвара у нешто што све даме желе у својим гардароберима.

Коментари / 0

Оставите коментар