Стајлинг за свадбу Серене Вилијамс

Познато је да Серена Вилијамс воли модно да експериментише, али одевна комбинација у којој се појавила на једном венчању у Мајамију изазвала је море негативних коментара.

Забава 02.06.2014 | 06:31
Стајлинг за свадбу Серене Вилијамс

Леопард шаре су само додатно нагласиле вишак килограма, па је тенисерка деловала застрашујуће. Тенисерка Серена Вилијамс изазвала је негативне коментаре на друштвеним мрежама, јер је једном венчању у Мајамију присуствовала само у купаћем костиму са леопард шарама, који је додатно нагласио вишак килограма и у којем је деловала застрашујуће, пише Дејли мејл.

Наиме, 32-годишња тенисерка је кренула са другарицама на плажу и будући да је била веома упадљива, није промакла младенцима и сватовима, који су свадбену церемонију организовали на самој обали, поред бројних купача.

Они су позвали Серену да им се придружи, што је тенисерка прихватила са задовољством и није јој било тешко да се сат времена фотографише са гостима.

Славило се до касних вечерњих сати, а Серена је била једна од веселијих званица. Играла је испијајући коктеле и нимало јој није сметало што је оскудно одевена.

Славна спортисткиња већ је показала да „воли животиње“, посебно оне из породице мачака. Леопард, тигар, али и зебра, дезени су које увек радо носи, али јој модни стручњаци поручују да бира сведеније одевне комбинације без претераних детаља и шара који би могли само додатно да увећају њене димензије.

Коментари / 0

Оставите коментар