Stajling za svadbu Serene Vilijams

Poznato je da Serena Vilijams voli modno da eksperimentiše, ali odevna kombinacija u kojoj se pojavila na jednom venčanju u Majamiju izazvala je more negativnih komentara.

Zabava 02.06.2014 | 06:31
Stajling za svadbu Serene Vilijams

Leopard šare su samo dodatno naglasile višak kilograma, pa je teniserka delovala zastrašujuće. Teniserka Serena Vilijams izazvala je negativne komentare na društvenim mrežama, jer je jednom venčanju u Majamiju prisustvovala samo u kupaćem kostimu sa leopard šarama, koji je dodatno naglasio višak kilograma i u kojem je delovala zastrašujuće, piše Dejli mejl.

Naime, 32-godišnja teniserka je krenula sa drugaricama na plažu i budući da je bila veoma upadljiva, nije promakla mladencima i svatovima, koji su svadbenu ceremoniju organizovali na samoj obali, pored brojnih kupača.

Oni su pozvali Serenu da im se pridruži, što je teniserka prihvatila sa zadovoljstvom i nije joj bilo teško da se sat vremena fotografiše sa gostima.

Slavilo se do kasnih večernjih sati, a Serena je bila jedna od veselijih zvanica. Igrala je ispijajući koktele i nimalo joj nije smetalo što je oskudno odevena.

Slavna sportistkinja već je pokazala da „voli životinje“, posebno one iz porodice mačaka. Leopard, tigar, ali i zebra, dezeni su koje uvek rado nosi, ali joj modni stručnjaci poručuju da bira svedenije odevne kombinacije bez preteranih detalja i šara koji bi mogli samo dodatno da uvećaju njene dimenzije.

Komentari / 0

Ostavite komentar