Изетбеговић: Вучић не треба да се извињава

Председавајући Председништва БиХ Бакир Изетбеговић не сматра да је било потребно да премијер Србије Александар Вучић, током недавне посете БиХ, упућује извињења, како су то неки очекивали.

Регион 31.05.2014 | 22:13
Изетбеговић: Вучић не треба да се извињава

"Мислим да је за сада од Вучића довољно. Нека смири страсти на Балкану, нека поведе Србију куда треба, а изјаве о извињењу ће ваљда доћи с временом", казао је Изетбеговић за федералне медије, а преноси Тањуг.

Изетбеговић је потврдно одговорио и на питање, да ли верује Александру Вучићу.

Српски премијер је, иначе, одмах по избору на функцију, био у БиХ, коју је изабрао за прву посету у својству председника Владе.

Коментари / 15

Оставите коментар
Name

А кад си се ти...

31.05.2014 20:16

...или онај твој ра'метли бабо извинио? Ви србе частили баклавама и тулумбама...а?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босансц а странац

31.05.2014 20:25

Па није вуциц убијао у рату сто це се он извињавати он је једини политицар којем је стало до своје дрзаве србије ако овако настави бице србија најјаца на балкану а и даље зелим му пуно среце и побједа на његовом путу овакав треба и у босни да заведе Мало реда

ОДГОВОРИТЕ
Name

Волим РС

31.05.2014 21:27

Вучић прави јаку Србију а таква може само помоћи БИХ и РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

аxxе

31.05.2014 21:33

Нико никоме нетреба се извијнути битно је дасу убијени Хиљаде недузних! и јос толико расељени даби била циста РС

ОДГОВОРИТЕ
Name

босњак

31.05.2014 22:16

Врло једноставно, нетреба се он извињавати није он никога убио, треба босна и србија да сарадјују и народ треба било које вјере нације заједно да граде дрзаву а не се дијелити на босњака или србина, добри лоси - лоси добри сви знају ко смо ми и сви знамо косте ви али за боље сутра ради насе дјеце!!! требамо ову гамад поскидати у (ФБиХ и РС) дали западна или истоцна босна свеједно. Ја хоцу Босњацком и Српском дијету да има исту перспективу као сто имају дјеца од ове гамади сто нас воде и кроз којекакве референдуме (РС) или говори мрзње према србима (ФБиХ) Дрзе се својих Фотеља и њихова дјеца узивају по страним земљама док моје дјете будуцност види на Бироу. Поздрав из Тузле

ОДГОВОРИТЕ
Name

коко

31.05.2014 22:38

наравно даје требао да се извине за изјаву коју је дао неколико дана после сребренице у којој пријети да це убити 1000 муслимана за једног србина. као прво нису га муслимани бомбардовали него НАТО те је умјесто муслиман требао убацити американац ако хоце бас неком да пријети.. друго постоје цак и Видео снимци који потврдјују његово присуство изнад опкољеног сарајева због цега се многима у хагу суди. треце гос.изетбеговиц није представник босњака то је вец свима познато него је као и његов бабо издајица дрзаве бих првенствено па онда и босњака. искрено се надам да це изгубити изборе и да це одредјени људи знати брзо реаговати и спријецити његов бијег за турску

ОДГОВОРИТЕ
Name

мило тило

01.06.2014 03:13

Треба ли мозда и Хрватима да се извини за прогон Срба и вама за прогон Срба из Федерације

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин

01.06.2014 04:25

Па и да се извинио шта би то донијело да не би вратило мртве из гробова, па не може се вама сваки нови предсједник извињавати, ко ће се нама Србима извинити за све претходне злочине, Јадовно, Јасеновац, Шушњаре, Коњиц јаме по Херцеговини, Бихаћу...и тд, па моји рођени су опет недужни настрадали и у овом рату, сувишно је причати о томе....

ОДГОВОРИТЕ
Name

гоги

01.06.2014 06:08

Подрзимо једни друге народ није крив за прослост. Поцнимо коментарисати позетивно видите да и бог нам је окренуо ледја сваки дан је лосе време нека зиве. МЛАДИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добој

01.06.2014 06:54

Одговор на коментар који је поставио коко! Рат је просао и не треба се врацати у то вријеме.шта ума чудно кад србин,србина; муслиман, муслимана брани у рату.Сад је то просло треба се вратити нормализацији и трудити се да сви боље живимо.Александар Вучић је неприкосновен премијер који воли своје а постује друге!Треба и нама у Рс и Бих овакав да похапси багру и очисти смеце сто су кставили иза себе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Царапан

01.06.2014 08:26

Ако треба неко неком да се извине нек то уради комсија комсији Србин Муслиману и Муслиман Србину. То би било балканско помирење !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре коко

01.06.2014 09:50

Ти мора да си наслиједио видовиту баба Вангу па све знас и све си запамтио,нико од муслимана се није извинио Србима за протеривање из федерације за убиство 38 хиљада људи већином цивили,нико се није извинио за одсјецање српских глава од стране мудзахедина које су Алија и Клинтон довезли у Босну.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дрина

01.06.2014 12:48

Јуце је у 50 земаља обиљезен дан бијелих трака .

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Добој

01.06.2014 14:17

Цјеним твој коментар јер је добронамјеран. Слазем се да Вуциц повлаци потезе који су добри за Србију и слазем се да и нама у БиХ треба један такав јер имамо убице и криминалце на водецим мјестима, али због насе дјеце и генерација које це овдје зивјети морамо да расцистимо са злоцинима. То се не смије гурати под тепих ради браства и јединства као сто је радјено у прослости са Јасеновцем или масовним злоцинима поцињеним над босњацима од стране дразиних цетника. ици напријед док се у мањем бх ентитету славе злоцинци је не могуца мисија и дефинитивно води ка новим злоцинима у будуцности. За оне који спомињу цисцење Сарајева од Срба као и злоцине поцињене над Србима би препоруцила да ко год има какве доказе нека иде на суд домаци или медјународни. И Босњаци тразе правду годинама сами врсеци притисак на домаце и медјународне институције. Тразење масовних гробница финансирају највецим дијелом сами јер дрзава ни багере неце да обезбједи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дана Радман

02.06.2014 22:37

Требао је да падне на кољена, као Канцелар Брандт у Пољској 70-тих Година. Да појединци нису искористили ЈНА Рата неби било медју нама! Нико није имамо орузје до ЈНА. Треба судити високим Генералима сто су злоупотребели свој полозај. И на крају кад сагледас највисе су скривили Војска тадасња сто није остала неутрална. Милосевиц би могао махуну без Војске. Била Сам кад су Нас бомбардирали у Фебруару 1992 године, слусала сам кад су нам пријетили у Октобру 1991 сједница преседниства БиХ, кад је Карадјиц хускао на рат а глупи Изетбеговиц А. Рекао за рат Треба двоје! И тако даље, гинуло се Дјабе, нико ниста са Ратом није добијо, сви су изгубили, сто знаци Треба сто прије прерадити то Доба и одпоцети од поцетка. Ако је Босна и Херцеговина, Онда је Босна и Херцеговина.

ОДГОВОРИТЕ