Кошуља за праве мушкарце

Што се тиче кошуља, у тренду су спортски и лежерни модели са џеповима, дизајнирани од пријатних и лаганих материјала. Истичу се шири кројеви који одлично стоје уз ланене или памучне панталоне.

Мода и љепота 30.05.2014 | 11:18
Кошуља за праве мушкарце

Обавезан је детаљ у гардероберу сваког мушкарца и увек присутна на модној сцени. У зависности од тога како комбинујете кошуље, можете да изгледате лежерно или елегантно. Наравно има и модела који су свечанији, због материјала и боја, намењени су специјалним приликама.У тренду су спортски и лежерни модели са џеповима, дизајнирани од пријатних и лаганих материјала. Истичу се шири кројеви који одлично стоје уз ланене или памучне панталоне. За послован изглед, стилисти овога пута предлажу јарке боје - црвене, љубичасте, плаве, жуте или розе, наравно ако вам пословни кодекс то дозвољава.

Одличан избор за формалније прилике су и кошуље са дискретним дезенима, које се добро комбинују са панталонама равног кроја. Модерне су и оне у пастелним тоновима јер освежавају комплетан изглед, а одличан су избор за свако доба дана. У вечерњим приликама идеални су модели у црној или сивој боји, који наглашавају мужевност. Хит пролећа су и каро дезени, пруге, цвеће, чак и у мушкој моди. Популарне су и свилене кошуље, лагане су и добро стоје уз класичне панталоне и фармерке. Модели у јарким бојама су увек актуелне у ово доба године, идеалне су за свакодневне ситуације, посао, изласке.

Коментари / 0

Оставите коментар