Košulja za prave muškarce

Što se tiče košulja, u trendu su sportski i ležerni modeli sa džepovima, dizajnirani od prijatnih i laganih materijala. Ističu se širi krojevi koji odlično stoje uz lanene ili pamučne pantalone.

Moda i ljepota 30.05.2014 | 11:18
Košulja za prave muškarce

Obavezan je detalj u garderoberu svakog muškarca i uvek prisutna na modnoj sceni. U zavisnosti od toga kako kombinujete košulje, možete da izgledate ležerno ili elegantno. Naravno ima i modela koji su svečaniji, zbog materijala i boja, namenjeni su specijalnim prilikama.U trendu su sportski i ležerni modeli sa džepovima, dizajnirani od prijatnih i laganih materijala. Ističu se širi krojevi koji odlično stoje uz lanene ili pamučne pantalone. Za poslovan izgled, stilisti ovoga puta predlažu jarke boje - crvene, ljubičaste, plave, žute ili roze, naravno ako vam poslovni kodeks to dozvoljava.

Odličan izbor za formalnije prilike su i košulje sa diskretnim dezenima, koje se dobro kombinuju sa pantalonama ravnog kroja. Moderne su i one u pastelnim tonovima jer osvežavaju kompletan izgled, a odličan su izbor za svako doba dana. U večernjim prilikama idealni su modeli u crnoj ili sivoj boji, koji naglašavaju muževnost. Hit proleća su i karo dezeni, pruge, cveće, čak i u muškoj modi. Popularne su i svilene košulje, lagane su i dobro stoje uz klasične pantalone i farmerke. Modeli u jarkim bojama su uvek aktuelne u ovo doba godine, idealne su za svakodnevne situacije, posao, izlaske.

Komentari / 0

Ostavite komentar