Свирепо убиство због љубоморе?

Дарија Грачанина (27) из Брода насмрт је у сриједу у угоститељском објекту "Палма" ножем избо суграђанин Горан Вукман (30).

Република Српска 29.05.2014 | 22:35
Свирепо убиство због љубоморе?

Незванично, Грачанин је у поменутом кафићу сједио с пријатељем када га је ножем напао Вукман, нанијевши му смртоносне повреде. Убиству је, према ријечима мјештана, претходила свађа између убијеног и Вукмана.

"Мотив убиства је највјероватније Вукманова љубомора, јер је несрећни Грачанин наводно био с његовом супругом", испричао је извор близак истрази.

Незванично, Вукман је након убиства Грачанина с ножем у руци отишао до куће у којој станује његова супруга, а с којом он више не живи.

"Вукман је био спреман на још једно убиство, али је полиција на сву срећу стигла на вријеме и ухапсила га", казао је мјештанин, који је желио остати анониман.

Вукман је, тврде мјештани, прије становао у насељу Доњи Кладари и обрађивао земљу, те се прије пет година преселио у Брод. Наводно је увијек имао проблематично понашање.

Када је у питању Грачанин, мјештани кажу да је био избјеглица из Зенице те да се бавио грађевинским радовима.

Прије доласка полиције, Грачанин је превезен у Дом здравља Брод, гдје је констатована смрт. Његово тијело је превезено у просектуру добојске болнице, гдје ће по наредби дежурног тужиоца бити извршена обдукција ради утврђивања тачног узрока смрти.

Наводећи инцијале, из полиције су потврдили да је Вукман ухапшен, те да је код њега пронађен нож за који се сумња да је кориштен приликом извршења убиства.

"Полицији је овај случај пријављен око 18.40 и непосредно након убиства Г.В. је лишен слободе", казала је Љерка Станимировић, портпарол ЦЈБ Добоја, додајући да је над осумњиченим извршена криминалистичка обрада, након чега је предат Окружном тужилаштву Добој.

Коментари / 0

Оставите коментар