Коларов: Никад у Роми!

Александар Коларов је играч којег ће овога љета у своје редове покушати довести многи европски клубови. Још увијек не знамо гдје ће наставити каријеру, али дефинитивно смо сазнали гдје неће. Ако је то уопште и долазило у питање?

Фудбал 28.05.2014 | 11:13
Коларов: Никад у Роми!

"Никада не бих прешао у Рому. Играо сам за Лацио, и освојени куп са њима ми је најдражи трофеј у каријери", изјавио је Коларов поводом све актуелније приче о његовој промјени средине, конкретно преласку у Рому. Такав трансфер је било тешко за очекивати ако се узме у обзир колико ривалство влада између Лација и Роме и колико су ријетки они који у току каријере обуку оба дреса.

Некадашњи љубимац плавог дијела Рима тако је потврдио од раније познату лојалност свом бившем клубу за који га вежу многе лијепе успомене. Коларов је увијек важио за играча који даје свој максимум на терену, а тим приступом за сва времена купио је и навијаче Лација који би његово појављивање у Роми сматрали издајом.

У игри за српског репрезентативца налазе се Милан и Јувентус, а чини се како је ипак најозбиљнији кандидат имућни Монако који наредне сезоне намјерава напредовати још више. Коларов је само један од играча које амбициозни клуб из Кнежевине намјерава довести овог љета. Иако није био толико стандардан као ранијих сезона, Коларов истиче да је срећан у екипи Манчестер Ситија с којим се недавно окитио титулом првака Енглеске.

Поуздани бек ипак није искључио напуштање Острва. Коларов би пристао на преговоре са Монаком, али искључиво уколико дође издашна финансијска понуда која би задовољила и његове и клупске апетите.

Коментари / 0

Оставите коментар