Kolarov: Nikad u Romi!

Aleksandar Kolarov je igrač kojeg će ovoga ljeta u svoje redove pokušati dovesti mnogi evropski klubovi. Još uvijek ne znamo gdje će nastaviti karijeru, ali definitivno smo saznali gdje neće. Ako je to uopšte i dolazilo u pitanje?

Fudbal 28.05.2014 | 11:13
Kolarov: Nikad u Romi!

"Nikada ne bih prešao u Romu. Igrao sam za Lacio, i osvojeni kup sa njima mi je najdraži trofej u karijeri", izjavio je Kolarov povodom sve aktuelnije priče o njegovoj promjeni sredine, konkretno prelasku u Romu. Takav transfer je bilo teško za očekivati ako se uzme u obzir koliko rivalstvo vlada između Lacija i Rome i koliko su rijetki oni koji u toku karijere obuku oba dresa.

Nekadašnji ljubimac plavog dijela Rima tako je potvrdio od ranije poznatu lojalnost svom bivšem klubu za koji ga vežu mnoge lijepe uspomene. Kolarov je uvijek važio za igrača koji daje svoj maksimum na terenu, a tim pristupom za sva vremena kupio je i navijače Lacija koji bi njegovo pojavljivanje u Romi smatrali izdajom.

U igri za srpskog reprezentativca nalaze se Milan i Juventus, a čini se kako je ipak najozbiljniji kandidat imućni Monako koji naredne sezone namjerava napredovati još više. Kolarov je samo jedan od igrača koje ambiciozni klub iz Kneževine namjerava dovesti ovog ljeta. Iako nije bio toliko standardan kao ranijih sezona, Kolarov ističe da je srećan u ekipi Mančester Sitija s kojim se nedavno okitio titulom prvaka Engleske.

Pouzdani bek ipak nije isključio napuštanje Ostrva. Kolarov bi pristao na pregovore sa Monakom, ali isključivo ukoliko dođe izdašna finansijska ponuda koja bi zadovoljila i njegove i klupske apetite.

Komentari / 0

Ostavite komentar