Роналдо не заборавља

Кристијано Роналдо је прије неколико дана освојио трофеј Лиге шампиона са екипом Реал Мадрида, а Португалац је веома емотивно проживео освајање титуле у најелитнијем европском такмичењу.

Фудбал 28.05.2014 | 09:43
Роналдо не заборавља

На крају утакмице, током прославе титуле, Роналдо је отрчао до трибина, гдје се налазио непознати момак с његовим дресом.

Роналдо га је снажно загрлио, те му је поклонио дрес с финалне утакмице, а португалски медији пишу како је тај човјек најзаслужнији за оно што је Кристијано постао.

Наводно се ради о Алберту Фантрауу, некадашњем Роналдовом саиграчи из младих дана на Мадери, коме је Кристијано доживотно захвалан за свој успјех.

"Захваљујем се свом пријатељу Алберту Фантрау за сав мој успјех. Играли смо заједно у младим категоријама. Када су људи из Спортинга дошли да гледају утакмицу, рекли су нам да ће узети оног ко да више голова. Побиједили смо с 3:0. Ја сам постигао први гол, затим је Алберт погодио главом, док је трећи гол импресионирао све. Алберт је изашао сам пред голмана, ја сам био поред њега. Успио је заобићи голмана и све што је требало је да пошаље лопту у мрежу. Ипак, додао је лопту мени и ја сам постигао гол. Примили су ме у Спортинг, а након што сам га питао зашто је то учинио, одговорио је, да сам бољи од њега", рекао је Роналдо прије неколико година.

Новинари су потом истражили тачност ове приче. Посјетили су Алберта, који је био незапослен, али с предивном кућом и аутомобилом. Када су га питали одакле му све то, одговорио је да му је то поклонио Роналдо...

Пријатељство остаје вјечно....

Коментари / 0

Оставите коментар