Пословна елеганција

У пословном окружењу стил одевања оставља снажан утисак, зато је важно да се увек потрудите да ускладите кројеве и боје.

Мода и љепота 28.05.2014 | 06:16
Пословна елеганција

Стилисти препоручују да за формалне прилике бирате једноставне, али и оригиналне одевне комбинације, које привлаче пажњу онога ко уме да препозна добар стил. Ако не морате да носите униформу и класичне костиме, избор одеће за посао може да буде веома интересантан. И класичне комбинације можете да учините посебним ако их употпуните занимљивим детаљима.

Сукње су увек у првом плану, пре свега зато што су женствене, елегантне и префињене. Овог пролећа у актуелним колекцијама заиста има много модела које можете одабрати за посао - од "оловка" сукње, благо асиметричне, пуф кроја, на преклоп до оне са наборима или карнерима... Практичне су и врло популарне миди сукње у ретро стилу, али и дугачки лепршави модели који су тренд овог пролећа.

Хаљине су такође незаобилазни део пословног стила, а дизајнери су се ове сезоне побринули да осмисле довољно модела за формалније прилике. Издвајају се они попут "мале црне хаљине" у модернијој варијанти, као и уски, који прате линију тела. Одличан избор су и дезениране, прошаране цвећем, геометријским мотивима, туфнама, пругама, као и модели сечени испод груди, са романтичним карнерима или дугмићима који се протежу до колена. Незаобилазне су и панталоне различитог кроја, од равних и класичних до нешто ужих и пуф. У свакодневним комбинацијама све моделе можете да носите уз сако, који је такође одраз пословне елегације.

Коментари / 0

Оставите коментар