Poslovna elegancija

U poslovnom okruženju stil odevanja ostavlja snažan utisak, zato je važno da se uvek potrudite da uskladite krojeve i boje.

Moda i ljepota 28.05.2014 | 06:16
Poslovna elegancija

Stilisti preporučuju da za formalne prilike birate jednostavne, ali i originalne odevne kombinacije, koje privlače pažnju onoga ko ume da prepozna dobar stil. Ako ne morate da nosite uniformu i klasične kostime, izbor odeće za posao može da bude veoma interesantan. I klasične kombinacije možete da učinite posebnim ako ih upotpunite zanimljivim detaljima.

Suknje su uvek u prvom planu, pre svega zato što su ženstvene, elegantne i prefinjene. Ovog proleća u aktuelnim kolekcijama zaista ima mnogo modela koje možete odabrati za posao - od "olovka" suknje, blago asimetrične, puf kroja, na preklop do one sa naborima ili karnerima... Praktične su i vrlo popularne midi suknje u retro stilu, ali i dugački lepršavi modeli koji su trend ovog proleća.

Haljine su takođe nezaobilazni deo poslovnog stila, a dizajneri su se ove sezone pobrinuli da osmisle dovoljno modela za formalnije prilike. Izdvajaju se oni poput "male crne haljine" u modernijoj varijanti, kao i uski, koji prate liniju tela. Odličan izbor su i dezenirane, prošarane cvećem, geometrijskim motivima, tufnama, prugama, kao i modeli sečeni ispod grudi, sa romantičnim karnerima ili dugmićima koji se protežu do kolena. Nezaobilazne su i pantalone različitog kroja, od ravnih i klasičnih do nešto užih i puf. U svakodnevnim kombinacijama sve modele možete da nosite uz sako, koji je takođe odraz poslovne elegacije.

Komentari / 0

Ostavite komentar