Лежерне пунђе за прољеће

Многе даме обожавају пунђе зато што су практичне, идеалне за све прилике, како за шетњу, тако и за посао или свечану вечеру. Осим тога, оно што је и најважније, праве се једноставно.

Мода и љепота 27.05.2014 | 11:46
Лежерне пунђе за прољеће

С обзиром на то да је овог пролећа акценат на природном изгледу овај тренд у великој мери је утицао и на обликовање косе. Тако се у великом избору фризура издвајају лежерне пунђе, које се препоручују за сваки дан. Многе даме их обожавају зато што су практичне, идеалне за све прилике, како за шетњу, тако и за посао или свечану вечеру. Осим тога, оно што је и најважније, праве се једноставно, тако да у неколико потеза можете да добијете савршену фризуру.

Одговарају сваком стилу, пословном, елегантном и наравно свим "кежуал" варијантама. Модерна је коса подигнута на темену, лагано разбарушена, а за јачи утисак можете да је употпуните рајфом или траком. У тренду су и велике пунђе, благо натапиране које подсећају на оне које су се носиле педесетих година прошлог века, а да би изгледале лежерније извуците неколико праменова са стране. Веома је атрактивна и коса покупљена прстима, необавезно са праменчићима који падајау на лице. Актуелни су и облици које карактеришу неуједначене и немирне линије, а нарочито лепо стоје на коврџавој и таласастој коси.

Пунђу можете да направите и од најједноставнијег коњског репа, довољно је да га вежете високо, заролате и закачите укосницама, а пустите праменчиће да падају на лице. Модерни су и романтични облици, пунђе са стране, косу можете и да благо покупите на потиљку, пре тога је поделите на праменове и сваки натапирајте.

Коментари / 0

Оставите коментар