Ležerne punđe za proljeće

Mnoge dame obožavaju punđe zato što su praktične, idealne za sve prilike, kako za šetnju, tako i za posao ili svečanu večeru. Osim toga, ono što je i najvažnije, prave se jednostavno.

Moda i ljepota 27.05.2014 | 11:46
Ležerne punđe za proljeće

S obzirom na to da je ovog proleća akcenat na prirodnom izgledu ovaj trend u velikoj meri je uticao i na oblikovanje kose. Tako se u velikom izboru frizura izdvajaju ležerne punđe, koje se preporučuju za svaki dan. Mnoge dame ih obožavaju zato što su praktične, idealne za sve prilike, kako za šetnju, tako i za posao ili svečanu večeru. Osim toga, ono što je i najvažnije, prave se jednostavno, tako da u nekoliko poteza možete da dobijete savršenu frizuru.

Odgovaraju svakom stilu, poslovnom, elegantnom i naravno svim "kežual" varijantama. Moderna je kosa podignuta na temenu, lagano razbarušena, a za jači utisak možete da je upotpunite rajfom ili trakom. U trendu su i velike punđe, blago natapirane koje podsećaju na one koje su se nosile pedesetih godina prošlog veka, a da bi izgledale ležernije izvucite nekoliko pramenova sa strane. Veoma je atraktivna i kosa pokupljena prstima, neobavezno sa pramenčićima koji padajau na lice. Aktuelni su i oblici koje karakterišu neujednačene i nemirne linije, a naročito lepo stoje na kovrdžavoj i talasastoj kosi.

Punđu možete da napravite i od najjednostavnijeg konjskog repa, dovoljno je da ga vežete visoko, zarolate i zakačite ukosnicama, a pustite pramenčiće da padaju na lice. Moderni su i romantični oblici, punđe sa strane, kosu možete i da blago pokupite na potiljku, pre toga je podelite na pramenove i svaki natapirajte.

Komentari / 0

Ostavite komentar