У кући пронађена мртва породица

Незапамћени злочин шокирао Нову Градишку у Хрватској, мртви нађени ратни војни инвалид Срећко Жировчић (44), његова супруга Ала (34) и син (1,5).

Регион 23.05.2014 | 10:50
У кући пронађена мртва породица

Сумња се да је Жировчић најприје убио чланове своје породице, а затим и себе. Још, међутим, нема никаквих информација о томе на који је начин пресудио себи и својој породици нити шта га је навело на тај монструозни чин.

Како наводе хрватски медији ријеч је о некадашњем припаднику 121. новоградишке бригаде ХВ-а који је примао војну пензију али је, наводно, био оптерећен дуговима, па се преселио у мајчину кућу.

"Страшно је то што се догодило. Па шта им је криво јадно дијете? Тако нешто није могла учинити нормална особа", кажу су Новоградишчани.

Срећку је ово трећи брак. Има још двоје дјеце из првог и једно из другог брака. О проналаску три беживотна тијела у кући у новоградишком насељу Славча полицију је данас око 16 сати обавијестио Срећков најстарији син (20), који је био згрожен стравичним призором.

Према незваничним информацијама, тела чланова несрећне породице у кући су лежала чак три недеље. Комшијама ништа није било сумњиво, јер је Срећкова мајка Вера, која је наводно психички болесна, говорила како су њих троје отишли у Молдавију.

Клупко се почело одмотавати тек када је из куће почео допирати страшан смрад. Наложена је обдукцију сва три тијела након које ће се знати тачан узрок смрти чланова ове породице.

Од Срећкових некадашњих сабораца "Вечерњи лист" сазнаје како је супруга Ала, иначе Молдавка која је повремено радила у Италији, наводно чак била и трудна.

"Заиста ми није јасно шта је Срећка могло навести на такав чин. Знам га као доброг и нормалног човјека, никада не бих помислио да је психички растројен или тако нешто", рекао је Жировчићев некадашњи саборац.
Наводно је Жировчић иза себе оставио и опроштајно писмо, али ту информацију нико није могао да потврди, наводи "Вечерњи лист".

Коментари / 0

Оставите коментар