Баба Ванга предвидјела поплаве, и хорор који тек слиједи!

Метеоролози, климатолози и стручњаци за хидрологију покушавају објаснити због чега су подручје Хрватске, БиХ и Србије погодиле катастрофалне поплаве. Но, осим научних, јављају се и паранаучна објашњења.

Највише пажње изазвало је тумачење како је до поплава дошло због кориштења високософистициране технологије ХААРП, а наводи се и предвиђање бабе Ванге, чије је давно пророчанство наводно предвидјело данашње догађаје.

Србија 22.05.2014 | 20:59
Баба Ванга предвидјела поплаве, и хорор који тек слиједи!

Анатолиј Лубченко, украјински бизнисмен, објавио је разговор који је водио с легендарном слијепом бугарском пророчицом, бабом Вангом, непосредно прије њене смрти, у којему она прориче “много лешева”.

Вангелија Гуштерова, позната широм свијета као баба Ванга, открила је Лубченку детаље о нашој блиској будућности, за које бисмо можда радије жељели да их ипак није подијелио с нама.

Према њеним ријечима... "Свијет би овога прољећа требао очекивати велике поплаве које ће са собом носити “ријеку лешева”, навела је пророцица.

Није прецизирала који ће дио Земље бити обухваћен, а разни видовњаци проричу да је ријеч о више различитих поплава широм свијета које ће се догодити након отапања снијега. И, када та катастрофа прође и помислимо да смо сигурни, чека наш још већи пакао.

Знате ли да поплава има мирис? Да, и то поготово ноћу, када људи шуте.
Ријеч је о кожној болести, епидемији која је наводно опаснија од сиде, а покосиће мушкарце.

Ванга је наводно прорекла и смрт принцезе Диане, Хитлеров и Стаљинов неславан крај, напад на њујоршки Свјетски трговински центар, распад СССР-а, датум смрти бугарскога краља Бориса ИИИ., као и датум властите смрти…

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

x

22.05.2014 23:16

јебала вас баба ...гдје је игокеа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо постар

23.05.2014 04:09

Глупости, овог прољеца било је поплаве и у Тајланду са пуно зртава, а бит це и следеце године негде у свету...

ОДГОВОРИТЕ
Name

истина

23.05.2014 07:25

1918. заврсио први свијетски рат 1941. други свијетски рат, 1968. поплаве у Југославији, 1972. потреси, 1992. градански ратови, 2014. поплаве сваких 20 и несто година зло у насој земљи. Народе опаметите се ако овако настави без обзира које вјере били.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

24.05.2014 13:08

Како нико да прорекне несто паметно него само глупости и страдања,како није прорекла вецерасњу утакмицу

ОДГОВОРИТЕ