Baba Vanga predvidjela poplave, i horor koji tek slijedi!

Meteorolozi, klimatolozi i stručnjaci za hidrologiju pokušavaju objasniti zbog čega su područje Hrvatske, BiH i Srbije pogodile katastrofalne poplave. No, osim naučnih, javljaju se i paranaučna objašnjenja.

Najviše pažnje izazvalo je tumačenje kako je do poplava došlo zbog korištenja visokosofisticirane tehnologije HAARP, a navodi se i predviđanje babe Vange, čije je davno proročanstvo navodno predvidjelo današnje događaje.

Srbija 22.05.2014 | 20:59
Baba Vanga predvidjela poplave, i horor koji tek slijedi!

Anatolij Lubčenko, ukrajinski biznismen, objavio je razgovor koji je vodio s legendarnom slijepom bugarskom proročicom, babom Vangom, neposredno prije njene smrti, u kojemu ona proriče “mnogo leševa”.

Vangelija Gušterova, poznata širom svijeta kao baba Vanga, otkrila je Lubčenku detalje o našoj bliskoj budućnosti, za koje bismo možda radije željeli da ih ipak nije podijelio s nama.

Prema njenim riječima... "Svijet bi ovoga proljeća trebao očekivati velike poplave koje će sa sobom nositi “rijeku leševa”, navela je prorocica.

Nije precizirala koji će dio Zemlje biti obuhvaćen, a razni vidovnjaci proriču da je riječ o više različitih poplava širom svijeta koje će se dogoditi nakon otapanja snijega. I, kada ta katastrofa prođe i pomislimo da smo sigurni, čeka naš još veći pakao.

Znate li da poplava ima miris? Da, i to pogotovo noću, kada ljudi šute.
Riječ je o kožnoj bolesti, epidemiji koja je navodno opasnija od side, a pokosiće muškarce.

Vanga je navodno prorekla i smrt princeze Diane, Hitlerov i Staljinov neslavan kraj, napad na njujorški Svjetski trgovinski centar, raspad SSSR-a, datum smrti bugarskoga kralja Borisa III., kao i datum vlastite smrti…

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

x

22.05.2014 23:16

jebala vas baba ...gdje je igokea

ODGOVORITE
Name

Simo postar

23.05.2014 04:09

Gluposti, ovog proljeca bilo je poplave i u Tajlandu sa puno zrtava, a bit ce i sledece godine negde u svetu...

ODGOVORITE
Name

istina

23.05.2014 07:25

1918. zavrsio prvi svijetski rat 1941. drugi svijetski rat, 1968. poplave u Jugoslaviji, 1972. potresi, 1992. gradanski ratovi, 2014. poplave svakih 20 i nesto godina zlo u nasoj zemlji. Narode opametite se ako ovako nastavi bez obzira koje vjere bili.

ODGOVORITE
Name

Md

24.05.2014 13:08

Kako niko da prorekne nesto pametno nego samo gluposti i stradanja,kako nije prorekla vecerasnju utakmicu

ODGOVORITE