ЈЛо, награда за животно дјело

Једном годишње музички крем окупи се на једном месту где се одлучује ко је протекле године био најбољи.

Забава 19.05.2014 | 11:25
ЈЛо, награда за животно дјело

"Биллбоард Мусиц Аwардс" ни ове године није разочарао. Лас Вегас угостио је најбоље извођаче којима су додељене престижне награде.

Лудацрис је као водитељ и домаћин доделио бројне награде почевши с Џенифер Лопез која је примила награду за животно остварење.

Управо је ова славна певачица отворила вече својим наступом с Питбулом и њиховом новом песмом 'Wе Аре Оне'. Управо је она прва жена у историја која је освојила ову награду.

- Музика је моја прва љубав. Хвала свим мојим пријатељима, породици и обожаваоцима који су ми помогли да настане мојих десет албума. Напорно радите, сањајте велике ствари и верујте у себе и у своје људе', рекла је Џенифер.  

Претходних година ту су награду освојила бројна велика имена као што су Нил Дајмонд који се први попео на врх лествице Топ 100 давне 1966. Сједи га Стиви Вондер који је свој први хит лансирао 1963. Надаље, ту је награду освојио и Принц. У поређењу с овим именима, Џ Ло је тек почетница, али предвиђа јој се блистава будућност, пише Даилy Маил, преноси дневник.хр.

Звезда доделе Биллбоард Мусиц Аwардс у Лас Вегасу био је 33-годишњи музичар. Џастин Тимберлејк награђен је са седам, а музичка група Имагине Драгонс добила је пет Биллбоард награда.

'Шокиран сам, запањен сам. Стварно сам изненађен' рекао је Тимберлејк после свих награда које је освојио својим повратничким албумом 'Јустин Тимберлаке - Тхе 20/20 Еxпериенце'.

Проглашен је најбољим мушким извођачем, а у категорији најбољих Биллбоард извођача међу њих ТОП 200 победила је чак и Бијонсе, Еминем и Оне Дирецтион.

Најбоља млада извођачица је Лорде.

'Ово је срамота. Свој говор сам написала на мобилном, а ову песму смислила сам кад сам имала 15 година, а сад ми је 17 и по. Јако сам захвална, баш сам захвална за све што сам научила' - рекла је Лорде.

Кети Пери извела је свој последњи сингл 'Хаппy Биртхдаy', а нови сингл 'Оне Лове' представио је и Рики Мартин.

На овогодишњој додели награда наступали су Мајли Сајрус, Шакира, Џејсон Деруло, Робин Тик те многи други.

Топ Дует/Група - Имагине Драгонс

Најбољи Биллбоард извођач међу ТОП 200: Јустин Тимберлаке

Најбољи Р&Б извођач: Јустин Тимберлаке

Најбољи Рап извођач: Еминем

Најбољи роцк извођач: Имагине Драгонс

Најбољи латино извођач: Марц Антхонy

Најбољи Биллбоард Албум међу ТОП 200: Јустин Тимберлаке, Тхе 20/20 Еxпериенце

Најбољи Р&Б албум: Јустин Тимберлаке, Тхе 20/20 Еxпериенце

Најбољи извођач: Јустин Тимберлаке

Најбољи нови глазбеник: Лорде

Најбољи мушки извођач: Јустин Тимберлаке

Најбољи женски извођач: Катy Перрy

Коментари / 0

Оставите коментар