Премијерка слетјела у Бијељину! (ВИДЕО)

Послије посјете предсједника Републике Српске Милорада Додика, у Семберију је јуче хеликоптером слетила и премијерка Жељка Цвијановић.

Слијетање је извршено на стадиону у бијељинском насељу Велика Обарска, родном мјесту бившег министра пољопривреде Српске, а садашњег премијеркиног савјетника Мирослава Миловановица.

Република Српска 19.05.2014 | 14:12
Премијерка слетјела у Бијељину! (ВИДЕО)

Обоје у гуменим црним и бијелим цизмама, спремни за обилазак поплављених подручја. Али, ступајући на семберско тло, премијерка прво поручи:

Сви на локалном нивоу од понедјељка, чак и двије седмице раније, знали су како ће се ствари одвијати, али нажалост у мјестима у којима је требало бити није било планова шта ће бити урађено уколико их задеси поплава, нити је ико послао план надлежнима да га размотре и одобре. Влада Српске уложила је надљудске напоре и било ко, ко је одговоран или обавља било какву функцију, морао је сам да се активира, чак и да није добио упозорење како ће бити – тврди премијерка.

Тачно се зна какав је командни ланац, што претходних дана није било адекватно, напомену премијерка истичући да се у неким мјестима у великим поплавама воде и политичке борбе.

На наше питање на која мјеста конкретно мисли, премијерка одговара:

"Чак мислим да се и овдје води нека политичка борба. Да ли то раде локалне структуре власти, медији, удружења грађана или неко други - то не знам. До такве ситуације је дошло и у Добоју. Имате ситуацију у којој не можете да успоставите адекватну сарадњу са локалним структурама, али ће то морати да буде сада другачије. Постоје санкције за оне који се не придржавају правила која су јасна у оваквим ситуацијама", навела је Цвијановићева.

Коментаришући јучерашње информације у вези тога да ли јесте или није пукао насип у Батковићима код Бијељине, Цвијановић је нагласила да се информације морају провјеравати, а не ширити дезинформације, иако је БН телевизија емитовала хеликтоперске снимке.

"Дакле, шта се радило у тих 12 часова од када је неко објавио да се то десило и након тога када се тако нешто заиста десило?", упитала је Цвијановићева.

Као и предсједник Додик, премијерка је нагласила да се могло спријечити да буду велике размјере поплава. На наше питање гдје је заказало, слиједи премијерки контраодговор: Зашто локалне заједнице нису очистиле одређене канале и пањеве који су направили проблем на појединим мјестима у Српској прије три седмице?

О реализацији бројних вишегодишњих и вишемилионских пројеката премијерка се увјерила обилазећи пољопривреднике у Великој Обарској, који истичу да је штета стоодстотна.

“Влада умјесто да помогне даје на касицицу. Ми висе немамо зивота”, казе Жикица Крстић.

“Све је за дан уништено, ја сам у кредиту, постоји јос канал, па нека нас ваде оданде”, тужно и очајно прича Душанка Љубојевић.

Премијерка је обећала да ће бити начињен план за помоћ и санацију огромних штета. Из Велике Обарске премијерка се упутила у Бијељину, али не у градску управу вец у “Електро- Бијељину”, гдје је убрзо стигао и градонацелник Мићо Мићић.

“Не битно гдје је састанак. Као потчињен предсједнику Владе испоштовао сам мјесто састанка. Добили смо обећања да ће Влада помоћи”, рекао је Мићић.

“Биће времена да послије овога анализирамо ко је с ким задовољан”, истакла је Цвијановић.

Закључак је да ће послије ове катастрофе бити извучена добра поука, а премијерка оптимистична.

“Преживјели смо, стање се нормализује, бићемо на ногама”.

БН ТВ

Коментари / 74

Оставите коментар
Name

Зока Спас

18.05.2014 21:12

Па молим вас како их није стид, коме се возају, на десетине је мртвих, а они се возикају, како сад не тражиш отцјепљење, како сад не говориш против ОС БиХ, и ал. Лопови једни, каните се летења, него у затвор. Имал ли иједан частан тужилац у РС да подигне оптужницу, па мора неко одговарати за мртве,а има их стотине у РС?

ОДГОВОРИТЕ
Name

пјесма

18.05.2014 21:16

Сигурно је лијепо зивјети без савјести. Завидим јој.

ОДГОВОРИТЕ
Name

севе

18.05.2014 21:19

Гдје она досла? У ЕП, Велику Обарску, или у Град Бијељину. И она казе да се све политизује? А има висак ријеци баш. Дјела?

ОДГОВОРИТЕ
Name

пантелија

18.05.2014 21:19

Кобила је требала да мољака за помоћ од свих страних влада, а не да користи прилику за личну промоцију. Професорица енглеског да буде комадант кризног штаба, то само код нас има.

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

18.05.2014 21:28

Никаква помоћ нам не би требала да нисте покрали све што се могло покрасти....

ОДГОВОРИТЕ
Name

сава

18.05.2014 21:29

Ста је њој? Како је није срамота отици у Електробијељину? Сто није отисла медју људе? У неку сколу, нпр.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики

18.05.2014 21:30

па најлаксе се возикати тим хеликоптером и кривити друге дате тај хеликоптер нек се народ спасава гледам и додика јуце воза се у цамцу он и сниматељ само мјесто заузимају па као додају му дијете и трудницу кроз прозор све раде да испадну добри

ОДГОВОРИТЕ
Name

ста реци

18.05.2014 21:41

Док поједини дузносници мољакају свијет за хеликоптере да би могли да спасимо угрозене други користе оно мало средстава да се возају около и информусу јер нит телефона нит интернета нема па не знају ста се десава. Други опет користе цамце којих такодје немамо а да не казем како би цамац висе а поготово летјелица допринио смањењу ове цјелокупне трагедије. Бас ме занима ста би било да успут сретну каквог несретника и да је замоли да му/јој да цизме које јој и онако ни за ста не требају а и не иду уз гардеробу. А неком би добро досле

ОДГОВОРИТЕ
Name

боки

18.05.2014 21:44

Умјесто да посаљу хеликоптер да спасава људе они се возикају около....треба растјерат гамад

ОДГОВОРИТЕ
Name

зм

18.05.2014 21:47

Боже драги колико је ова жена јадна што џаба долази.Жао ми је народа јер од ових политичара нема ништа све ће морати сами обнављати

ОДГОВОРИТЕ
Name

аxxе

18.05.2014 21:48

Ја заиста немогу вјеровати поступање Додика према Новинарки БНтв Цак бије и ударо а остали суте . ПА МИЛЕ НИСИ БОГ АКО СИ ПРЕЦЕДНИК ДА НИКО НИЈЕ СМИЈО СУПРОСТАВИТИ ЊЕМУ НИТИ СТА РЕЦИ .!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле

18.05.2014 21:54

ви сте злочиначка телевизија коју треба забранити

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГАСТАРБАЈТЕР

18.05.2014 22:04

ОНА НИЈЕ РЕДОВНО И У РОКУ ЗАВРСИЛА ФАКУЛТЕТ... САМО ДА СЕ ЗНА, А КО ЈЕ ЊУ ТАКВУ ПОСТАВИО ЗА ПРЕМИЈЕРКУ СНОСИ И ПУНУ ОДГОВОРНОСТ ЗА СВЕ ПА И ЗА ОВАЈ НЕЗАПАМЦЕНИ ХАОС КОЈИ ВЛАДА НА НАСИМ ПРОСТОРИМА... ОНА НИКАД НИЈЕ ЦУЛА ЗА ИНСТИТУТЕ КОЈИ СЕ ЗОВУ: ПЛАНИРАЊЕ, СИМУЛАЦИЈА, АНАЛИЗА, РУКОВОДЈЕЊЕ И КОМАНДОВАЊЕ, СУБОРДИНАЦИЈА, КООРДИНАЦИЈА И НА КРАЈУ НАРОЦИТО, ПОСТОВАЊЕ И ЉУДСКО ДОСТОЈАНСТВО....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоцо

18.05.2014 22:17

По ономе како сам разумио изјаву госпође премијера испада да је семберски сељак требао да осјети пораст Саве код Сиска, па да обавјести локалну власт, а они владу РС, па би онда све било ОК.. Да није претужно, могло би бити тужније..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сандра

18.05.2014 22:21

Не могу да вјерујем ста је изговорила ,,наса'' премијерка. Умјесто ријеци утјехе и подрске, добили смо ријеци осуде. Да ли је могуце да је странацка припадност на првом мјесту и у оваквим ситуацијама?!!! И поред овакве катастрофе мора се испољавати нетрпељивост према Семберији. Хвала премијерко, нека вам слузи на цаст! Не могу описати какво гнусање и разоцараност осјецам. Да ли ова зена има имало људскости и емпатије у себи. Ста оцекивати од других влада и народа,кад су наси припадници власти овакви. Узас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

18.05.2014 22:21

Ова наса госпоја Предсједница Владе је ем арогантна ем врло проста а пита се за несто отприлике к'о и ја!Једном ријеци,права мајмуница!Мицо није смио да насједне на њену фору и оде њој на ноге,мајмуница је морала да додје у Градску куцу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГАСТАРБАЈТЕР

18.05.2014 22:26

СВЕ ЦЕСТИТКЕ ХРАБРОЈ НОВИНАРКИ ТВ БН, У ЈЕДНОМ ДАНУ ОБОРИЛА ЈЕ ДВА БОЛИДА (ЈЕДНОГ МУСКОГ И ЈЕДНОГ ЈОС ГОРЕГ ЗЕНСКОГ)...ОНА ЈЕ НАЈ НОВИНАР ПОПЛАВА 2014... ЊЕНА ХРАБРОСТ ДА ДИРЕКТНО ПОСТАВЉА ПИТАЊА И ДА НЕ ОДУСТАЈЕ ДОК НЕ ДОБИЈЕ ОДГОВОР, ПОД РИЗИКОМ И ДА БУДЕ ФИЗИЦКИ УГРОЗЕНА ЗАСЛУЗУЈЕ СВЕ ПОХВАЛЕ... ОЦЕКУЈЕМ ДА СЕ ТАКО ПОНАСАЈУ И РЕПОРТЕРИ РТРС БЕЗ ОБЗИРА СТО ИМ ЈЕ ОНАЈ БИВСИ СПИКЕР, ПОТРЦКАЛО ОД СЕФА КАБИНЕТА ДИРЕКТОР...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јовица Марјановиц

18.05.2014 22:26

Није овде једна страна крива, него сви ви политицари који не знају ниста друго осим да се препуцавају преко медија. Овде у мом родном крају Бијељина, прецизније Велика Обарска оцигледно је да локална власт не мари за становнике јер нису глаласи за СДС, са друге стране имас Црњелово које јесте гласало и гдје се информације износе у вези конкретне ситуације, а Велика Обарска поплављена је вец у цетвртак а локална управа цути и не стизе никаква помоц угрозеним људима. Све док РТРС преко Мирослава Миловановица, инаце цлана СНСД и цовјека који је родјен у обарсци није указао на енормне стете. Ја не подрзавам ниједну странку, али како је могуце да у овом грозном и хаотицном тренутку локалне и дрзавне власти користе драгоцјено вријеме на препуцавање и одбацивање кривице за ову узасну ситуацију! Дајте висе људи, дозовите се памети, овим јадним људима је све сто су стекли отисло за трен ока! Нека вам је на цасти. Поздрав из огорценог копенхагена, који поздравља своје обрљане!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дуско

18.05.2014 22:55

Срамотно понасање премијерке Цвијановиц, она покусава да окриви локалну власт, она њима рекла у понедељак ста це бити. Па засто господјо Цвијановиц нисте одмах прогласили вандредно стање, и ангазовали људе да се бране градови од поплава.Засто сте цекали потопе у градовима и толике зртве да бисте реаговали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јелена

18.05.2014 23:10

Како ову није срамота да било шта коментарише? Требало јој је сто година да прогласи ванредно стање! У мојој Обарској је вода од четвртка потопила огромне површине а то се не спомиње нигде! Нико да помогне људима! Све су изгубили! А онај још прво иде за Бг код Вучића па тек онда у Бн! Након те посете, пробија насип код Батковића!Шпекулише се да је то урађено намерно како би се спасио Шабац и С. Митровица јер је талас био много велики и питање је да ли би се могли одбранити... Да ли је вредело или не?

ОДГОВОРИТЕ
Name

правда

18.05.2014 23:20

Које лапрдање и бацање прасине народу у оци,цекали су да се све потопи да би после прогласили ванредно стање,која срамота!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

мара

18.05.2014 23:24

Иди господјо мало на терен као сто су Мицо И Златко па да видис како је. Бијеле цизме , Срамота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сљам

18.05.2014 23:40

А колико је њој требало да прогласи вандредну ситуацију? Лесинари и у невољи дијеле народ. Додику је вазније било да у овом паклу оде у Београд и моли патријарха за Григорија. Гдје су они његови тајкуни, сто не посласе масине, довољно су покрали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТРТЕ МРТЕ

19.05.2014 01:31

ФУНКЦИЈУ ПОСТУЈЕМ, ОВАКВЕ НЕПРИМЈЕРНЕ ИЗЈАВЕ ,НАБОЈА ПУНОГ ЛОСЕ ЕНЕРГИЈЕ НЕ. КАЗЕТЕ ГОСПОДЈО ПАЊЕВИ, УБУДУЦЕ МОЛИМ ВАС НА ЕНГЛЕСКОМ ДА ДАЈЕТЕ ИЗЈАВЕ И СИГУРНО ЦЕ МО ВАС ЛАКСЕ РАЗУМЈЕТИ И ВИ СТЕ МОРАЛИ ФУНКЦИЈУ И МЈЕСТО ГДЈЕ НАРОД ИДЕ САВ А ТО ЈЕ ОПСТИНА БИЈЕЉИНЕ, БОЗЕ ДРАГИ КО ВАМ ЈЕ САВЈЕТНИК, ЗБОГ ТАКВИХ САМ ОТИСАО И НИКАДА СЕ НЕ МИСЛИМ ВРАТИТИ , СЕМ НА 3 ДАНА ДОЦИ ДА ВИДИМ ДРАГЕ ЉУДЕ, ВЈЕРУЈЕМ ДА ОД 10 ВАС НЕЦЕМО ИМАТИ ПРИЛИКЕ ВИСЕ ВИДЈАТИ, КАКО ЈЕ ВАС СУПРУГ ИМАО ДОСТОЈАНСТВА ДА ОДЕ СА ФУНКЦИЈЕ ЈЕР НЕ ЗЕЛИ ИЗГУБИТИ ДОСТОЈАНСТВО, ПОЗДРАВИТЕ АКО ГА ВИДИТЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

19.05.2014 04:00

Највазније да си критиковала оне друге добро ти ова катастрофа досла за промоцију

ОДГОВОРИТЕ
Name

ми сами

19.05.2014 04:29

Колико мрзње избија из те зене. Колико пакости. Мислис ли да си урадила несто добро сто си досла и мазила краве? Нападас новинарку правис се мутава. Отисла глупаца у Електро па зове Мицу да јој додје на ноге. Цовјек изгину на све стране а она лијеци комплексе. Њихова омладина сједи у кафицима и казе нисмо ми на власти нека га брани СДС. Тако је и Миле. Док је народ гинуо он је цигаре продавао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

19.05.2014 04:59

И она је добро процјенила и рекла да нема потребе да се прогласи ванредно стање!!! Вазне су њене бјеле цизме и његова зобница, у овим условима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сјевер БиХ

19.05.2014 05:06

Не могу да схватим ста раде сколовани и паметни људи у Републици Српској кад ми зависимо од овакве простакусе. Из њезиних ријеци се могло закљуцити да је народ Посавине хтио да се ово зло деси, само сто не реце нек им и буде...

ОДГОВОРИТЕ
Name

зворник

19.05.2014 05:10

Фактицки беле цизме: ПС: Миловановиц премијеркин саветник?! Стварно у СНСД-у нема нико нормалан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанац а странац

19.05.2014 05:35

Тако нама и треба да нас ови и слицни њој праве будалама и 2010. су биле поплаве умјесто да подигну насипе да застите обале да виде да се ово не понови ко у свим другим земљама Европе они се свађају око свега а само лову касирају није ово ни прва поплава а ни посљедња. Теско јадном народу

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

19.05.2014 06:00

ПАЗЊА !!! Јос нисам нигдје процитао да неко од политицара упозорава народ од мина које су остале од рата а које су се услед поплава помјериле а многе су одпловиле у поплављене градове, друге ријеке па и до Црног мора. Све сто је до сада било разминирано висе није сигурно. Не оцекујте од ових политицара никакву помоц јер они не знају ни ста це са самим собом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лазар

19.05.2014 06:16

Ма да сви паметни су у СДС-у. Зворник запитај се да ли си ти нормалан кад овакву ситувацију користис за пљување по људима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мира

19.05.2014 06:17

Скините са својих рацуна оно сто сте покрали од народа, па помозите народу, немојте се само возикати и тросити и оно мало сто је остало у овој биједној дрзави. Други помазу, ста ви радите? Бојим се да це те ако вам ова помоц сто други саљу народу додје у руке и то покрасти, јер вама је увијек мало. Теско јадном народу са вама, само не знам ста му се треба десити да то схвати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

19.05.2014 06:25

Благо памети,ако је има. Иди из Републике Српске,тада це нам бити боље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вожд

19.05.2014 06:25

Овом главоњи, тзв савјетнику ове "Пепељуге",ја бих увео визу, да кад год пожели доћи у родно село. Која сељачина!

ОДГОВОРИТЕ
Name

олга

19.05.2014 06:26

Гдје је купила цизме да и мени казе? Да ли је имала пара?

ОДГОВОРИТЕ
Name

коста

19.05.2014 06:28

Умјесто да су јавно пренијели упозорење НАСЕ-као што је то објавила ХРТ 7 дана прије почетка поплава могло се много тога спрјечити. овако су пустили народ низ воду у буквалном смислу. јавна је тајна да је језеро ХЕ Бочац данима пуњено како би Врбас био идеалан за рафтинг шампионат. на упозорења да ће доћи до поплава и да би то могло да угрози Бањалуку, ништа нису предузели. када су кренуле поплаве, морали су да пуштају већу количину воде и на тај начин "поспјешили" ову катастрофу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

правда

19.05.2014 06:44

Није ми јасно засто бас бијеле цизме, је ли то да народ види кад их Зељка упрља. Бас је нека дјога од зене срам је било могла је бар неку бабу повест тим Хеликоптером јер им га је овај исти народ и купио,срам их било.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аки

19.05.2014 07:45

Нека она и онај примитивац Додик само и даље сире мрзњу медју народима то најбоље и знају умјесто да се ујединимо у оваквим ситуацијама јер све нас је задесила велика несреца није бирало јеси ли Србин или Муслиман!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

црни груја

19.05.2014 07:57

Еее моја Зељка јадан си ти премијер када прогласавас ванредно стање три дана након потребе и када долазис на терен тек када ти онај саторски кабадахија казе да идес. Возас се хеликоптером а народ на крововима куца. Али најгори је овај главоња Миловановиц којем је Зоран Дјериц купио диплому а Јовица Давидовиц му је сеф струцног тима. А Зељка је отисла у Електро Бијељину јер је тамо Златан Лазаревиц кадар СНСД-а. То им је једна од вазнијих црпних пумпи за црпање пара од Републике Српске у приватне и странацке дзепове. Отисао премијер Зељко да пита Лазаревца да ли му је поплављена зграда у Зворнику коју прави на тудје име али постено од плате. Еееее мој народе слијепи....

ОДГОВОРИТЕ
Name

пјесма

19.05.2014 08:17

Дакле дати им 48 сати да емигрирају па ако нема ко да преузме лидерство - анархија

ОДГОВОРИТЕ
Name

П

19.05.2014 08:37

Слетјела а не стигла, још јој фале бијеле рукавице. Неће више ни да се возају лимузинама од 100 000 км (сад кад је проходно)-већ сви хеликоптерима! Знате ли ви колико кошта једна њихова вожња хеликоптером? А народ молите да уплаћује по марку на којекакве бројеве...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Контра

19.05.2014 08:51

Наса драга КОНЦИТА, нити те ко слуса ста млатис на прес конференцијама нити те ко сматра ауторитетом. Све сто знас да прицас ко навијена из супљег у празно!Требало би ријец политика забранити у оваквим ситуацијама. Поздрав и саосејецање са брацом из поплављиних подручја Републике Српске!Требамо дати сви пуни допринос у обнови!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Андрија

19.05.2014 09:29

Цекам само моменат кад це ова премијерка изјавити да су за ове поплаве криви Хрвати и Босњаци

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добојлија

19.05.2014 09:34

Ја незнам ко је овдје луд??? Зељка,Додик или ми из Добоја или ви из Бијељине? По њезиној прици ми моземо из Добоја сада да кукамо и крвимо људе из Маглаја сто нам нису јавили да иде вода, а луде зене за један сат се град напунио као када она прица прице као онај лудјак јуце. Човијеце па није јуце Семберују погодила поплава само вец неколико пута, сада ме интересује, ако се деси не дај Бозе поплаве гдје је СНСД на власти ста це онда прицати и кога це онда окривити!!!!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Праја Далипагиц

19.05.2014 10:44

Не помазите нам ви, лијепо вас молим

ОДГОВОРИТЕ
Name

јово њемацка

19.05.2014 10:46

људи узмите лопате и ударајте багру стизем и ја

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бијељина

19.05.2014 14:20

Госпођо цвијановић и господине додик (опростите што ваша презимена пишем малим почетним словима, толико сте заслужили), будите сигурни да сте све изборе изгубили! Колики сте олоши, довољно говори чињеница да сте, поред катастофалних поплава, четири дана оклијевали да прогласите ванредно стање. Ваше је прошло. Хвала на досадашњој сарадњи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукови с Вучијака

19.05.2014 15:32

Кад си тако способна што не оћисти корита у Бањалуци. како тамо поплави Врбас- знаћи ту сте ви из СНСД-а заказали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јофа Равенсбург Њемацка

19.05.2014 15:58

Хоцу да критикујем КАЈИСИЈУ и МИСКА и јос пар мојих Обрљана који иду иза ове премијерке која не зна ста прица - па људи освјестите се једном . И ПУНО ПОЗДРАВА НОВИНАРКИ ТВ БН ОНА ЈЕ КРАЉ СВЕ ОВО ОСТАЛО ЈЕ БУРАНИЈА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

19.05.2014 15:59

Ова жена прича о неким пањевима који су закрчили канале, ја не вјерујем, она није при себи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Абадзиц Симо

19.05.2014 16:18

Цовјек је оно сто други казу о њему а не оно сто он мисли о себи. Цвијановицева је једна јадна мала зеница без стида срама и карактера. Бијеле цизме, сто је навукла, јасно говори њену цивилизованост. Популација Бијељине треба да буде одлуцна и забрани БАГРИ да се спуста на тло Свете Земље - БИЈЕЉИНЕ. Бијељини Бањалука није потребна а најмање су јој потребни Бањалуцки клосари манипулатори и лазови који покусавају да бистре памет Бијељинској предивној популацији. Народе отворите оци у октобру мјесецу прослост мозе да дефинисе коју будуцност да одаберете. Ја сам отисао из такозване Додикове Републике Српске и сретан сам цовјек.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Остоја

19.05.2014 16:26

Предсједник Владе у Србији упоредо са спасиоцима ради на спашавању становништва, а ова се возика хеликоптером умјесто да је хеликоптер уступљен за извлачење угрожених. Могли сте нас једом преварити да вам дамо повјерење, више сигурно нећете никада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо

19.05.2014 16:27

Људи па ова је гора од поплаве и клизиста заједно, који је она демагог....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мира

19.05.2014 17:24

Зашто је она уопште долазила? Је ли да каже милионити пут да "влада чини надљудске напоре?" Заиста чини: над(не)људски се возају хеликоптерима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стефан

19.05.2014 18:04

Срамота је за поплаве кривити локалну власт Бјељине и пребацивати одговорност са дрзавног на локални ниво!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГОРАН ВРС

19.05.2014 18:35

За 10 година владавине СНСДа нису улозили ни марке у обнову насипа а сада бељезга како је неко други крив и како неко други треба одговарати.Која си ти пањина господјо драга

ОДГОВОРИТЕ
Name

Свед

19.05.2014 18:51

Само погледати снимак понасања предсједника додика намјерно писем малим словима велика не заслузују, а за њу дотицну премијерку немам коментар

ОДГОВОРИТЕ
Name

мареска

19.05.2014 18:55

Премијерка је искористила ову несрецу која нас је све задесила да испромовисе нову и цисту гардаробу са све белим цизмицама и исфенираном косом,док су људи били до грла у блату и спасавали своје и тудје зивоте!!!И наравно свако појављивање у медијима је користила за промоцију како лицну тако и странацку!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

лисо

19.05.2014 20:05

Виде Зељкице и цизама као да ради у погону "млијеко продукту"

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ранко

19.05.2014 20:10

Пре неки дан сви пљују Додика што је отишао у Београд а не у Бијељину, сад дошла председница у Бијељину па опет не ваља ... Молим људе да ми објасне, како би уставри требало бити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хладна вода

19.05.2014 20:15

Да је влада прогласила вандредно стање, да се народ дигао И да се организово наравно не би било жртава, Бијељина би остала. Зато би Србија настрадала зато је Баја посјетијо Вучица Договорили ста радити и кад прогласити вандредно стање. Жалосно али истинито.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крсман

19.05.2014 23:48

Бијељино, Семберијо, Српска, Босно, Србијо! Ви, који сте на својим леђима изнијели све муке протеклих дана, мјесеци и година, Ви ћете преживјети све оне, који вам нису пружили руку у несрећи, који вам нису намијенили топле ријечи подршке кад је најпотребније. То је њихова срамота! Та иста вода, која је наплавила ваша огњишта, отплавиће њих далеко… далеко… на сметиште историје. НИСТЕ САМИ! Саосјећамо са свима којима је несрећа покуцала на врата! Физички смо далеко али близу у срцима, у мислима. Дијелимо са вама тугу у овој катастрофи, помоћи ћемо по својим могућностима и вјерујте: дијелићемо срећу кад се све обнови и процвјета. Подигните главе! Засијаће опет сунце!

ОДГОВОРИТЕ
Name

милка

20.05.2014 07:06

Дивне су јој цизме. Нека их носи по сувом. За њих је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

леми

20.05.2014 07:15

У УГ се гради ТЕ 3 па Бијељинци сконтајте кога треба подрзати за своју будуцност. НИста без СНСД/а И Додика зивио јос десет вјекова бар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ненадбн

20.05.2014 14:04

Двије седмице прије сви су знали. Ко сви? Ако је Влада знала засто није упозорила и јавност. Локалне заједнице су требале да ураде нацрте и планове и да их посаљу на разматрање Влади па да они онда одобре ста и како це се радити. Веца глупост није изрецена никад. Па у Влади никога не мозес наци по годину дана да несто одобри а камоли за двије недеље. Која будала трази нацрте а зна ста се спрема за двије недеље? Паметан нареди М . Мицицу , то ти се спрема мобилиси све и тацка. Немамо времена за планове, ово су свјесно урадили да се обрацунају са локалним властима које не слусају. РТРС је посебна прица, док се Добој, Самац и Бијељина топила њихов извјестај је овако изгледао: У Бањалуци се оцекује ово, у Бањалуци се оцекује оно и кад се ниста није десило у Бањалуци ето их за Бијељину да виде ста се десава. На питање новинарке о конкретним мјерама које се цине на помоци народу он узвисени МИЛОРАД казе ,, Па ево организовали смо обиласке,,,

ОДГОВОРИТЕ
Name

зељка цвијановиц

20.05.2014 15:40

Фактицки ја и мој савјетник били у његовом селу бијеле цизмице сам одабрала због боје косе а и да ме краве боље упамте мислим да сам фактицки била тај дан у тренду и јако упадљива и на крају задовољна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

катарина

20.05.2014 15:55

Јој шупље приче, као требала је локална заједница да шаље планове у Владу за одобрење средстава за насипе, а када је Кришка требало да прави кафић у парку који је заштићен законом о Просторном планирању онда је закон прекршен за тили час преко ноћи. Фуј!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нисмо висе глупи и наивни

20.05.2014 17:33

Мислим да је и њој висе досатити лагати, зна се и види јој се на фаци да су и она и влада и Баја давно поплављени. Политици у овим теским временима и у оваквим стварима нема мјеста политици а они опет покусавају замазати оци народу. Е па не мозе висе, нисмо висе глупи и наивни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАТИМ

20.05.2014 20:40

сва ова залосна десавања у РС, Ф и Бих, и несто не могу да повезем... Како то да неки председник нецега и председница ницега имају толико смјелости да буду АРОГАНТНИ кад народ пати, гладује и умире... Нема ово везе са будуцим изборима, али нити једне лијепе ријеци нити ријеци утехе од њих не додје за унесрецене... Људи, па погледајте у свету председнике, премијере, скупстинаре све лепи и паметни и вецина се лепо изразава... Ста је ово у РС и Ф и БХ? Цувајте се и бице боље народе Балкана...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дани

20.05.2014 22:02

Битно је да се она воза на хеликоптер..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мица Семберка

21.05.2014 05:06

У муци се познају јунаци а таквих је данас (грозно )све мање !Ти политицари као сто су тих воје такве будале треба сто прије макнути са полозаја због таквих је и избио рат они су зрели за псyцхијатрију јер нормални људи не понасају се тако .Ту треба једен Слободан Милосевиц такав треба да се поново роди !!!!!Ово све сто долази на Семберка тла то су неваспитана стока !!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДАРКО

21.05.2014 13:51

Уморила се зена обилазеци поплављена подруцја све је цизме испрљала. ДОСЛА КО НА ВАСЕР.ЕЈ БОЗЕ СТА СВЕ ДРЗИС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неко

21.05.2014 18:59

Срам вас било, у оваквој ситуацији, да имате овакву пропаганду и купљење политицких поена. Хоцете да ратујемо ми Срби измедју Срба? Па, одакле таква мрзња, драги Срби???

ОДГОВОРИТЕ