Звезда остаје без пола тима!

Према писању дневног листа Спорт навалу Звезде следеће сезоне требало би да предводе Ракић, млади Јовић и један квалитетан странац, али се тренутно не зна о коме је реч.

Фудбал 16.05.2014 | 12:57
Звезда остаје без пола тима!

Минус у клупској каси не оставља маневар за простор – Црвена звезда мора да, како зна и уме, пронађе новац за измирење обавеза. Марко Петковић већ је на прагу Спортинга, али по свему судећи продаја капитена младе репрезентације Србије биће само почетак егзодуса из Љутице Богдана. По неком старом српском правилу – сви су на продају. Ако дође права понуда наравно.

Према писању дневног листа Спорт тренутно су близу трансфера Нејц Печник, Абиола Дауда, па и Драган Мрђа, најбољи стрелац шампионата.

Печник је на мети Ботева, који је добио препоруке на рачун упорног Словенца, па је већ контактирао његов менаџмент како би се распитао какве су шансе за реализацију трансфера. Уговор Печника са Црвеном звездом истиче 2015, па би летњи прелазни рок могао да буде последња прилика да се на њему пристојно заради.

Управа црвено-белих је, даље наводи Спорт, спремна да се, уз одређену накнаду, окрекне и услуга Мрђе и Дауде, пошто се Ђорђе Ракић опоравио, а у клубу се процењује да би он могао да изнесе највећи терет у нападу. Уз помоћ надолазећег Луке Јовића, који би требало да дочека своју шансу.

Нејасно је каква је будућност Стефана Михајловића, који је полусезону провео у Слободи, пошто Спорт пише да је у плану довођење квалитетног странца за сам шпиц, те да су тренутно у оптицају три имена.

Иначе, Мрђа је на мети неколико клубова из Кине, Турске, па и Италије, док је Дауда поново предмет истраге Генчлебирлигија.

Коментари / 0

Оставите коментар