Zvezda ostaje bez pola tima!

Prema pisanju dnevnog lista Sport navalu Zvezde sledeće sezone trebalo bi da predvode Rakić, mladi Jović i jedan kvalitetan stranac, ali se trenutno ne zna o kome je reč.

Fudbal 16.05.2014 | 12:57
Zvezda ostaje bez pola tima!

Minus u klupskoj kasi ne ostavlja manevar za prostor – Crvena zvezda mora da, kako zna i ume, pronađe novac za izmirenje obaveza. Marko Petković već je na pragu Sportinga, ali po svemu sudeći prodaja kapitena mlade reprezentacije Srbije biće samo početak egzodusa iz Ljutice Bogdana. Po nekom starom srpskom pravilu – svi su na prodaju. Ako dođe prava ponuda naravno.

Prema pisanju dnevnog lista Sport trenutno su blizu transfera Nejc Pečnik, Abiola Dauda, pa i Dragan Mrđa, najbolji strelac šampionata.

Pečnik je na meti Boteva, koji je dobio preporuke na račun upornog Slovenca, pa je već kontaktirao njegov menadžment kako bi se raspitao kakve su šanse za realizaciju transfera. Ugovor Pečnika sa Crvenom zvezdom ističe 2015, pa bi letnji prelazni rok mogao da bude poslednja prilika da se na njemu pristojno zaradi.

Uprava crveno-belih je, dalje navodi Sport, spremna da se, uz određenu naknadu, okrekne i usluga Mrđe i Daude, pošto se Đorđe Rakić oporavio, a u klubu se procenjuje da bi on mogao da iznese najveći teret u napadu. Uz pomoć nadolazećeg Luke Jovića, koji bi trebalo da dočeka svoju šansu.

Nejasno je kakva je budućnost Stefana Mihajlovića, koji je polusezonu proveo u Slobodi, pošto Sport piše da je u planu dovođenje kvalitetnog stranca za sam špic, te da su trenutno u opticaju tri imena.

Inače, Mrđa je na meti nekoliko klubova iz Kine, Turske, pa i Italije, dok je Dauda ponovo predmet istrage Genčlebirligija.

Komentari / 0

Ostavite komentar