Фалкао пропушта Мундијал?

Колубијски нападач Радамел Фалкао, који је од фебруара ван терена због повреде колена, највероватније ће пропустити првенство света у Бразилу.

Фудбал 16.05.2014 | 12:44
Фалкао пропушта Мундијал?

Фалкао је неколико пута истицао да постоји шанса да се опорави за Мундијал, али француски медији објавили су информацију да су мале шансе за тако нешто.

"Фигаро" преноси тврдњу једног колумбијског спортског новинара да ће он одлуку о пропуштању Мундијала саопштити на конференцији за новинаре у Боготи 20. маја.

Фалкаов отац Радамел Гарсија у четвртак је рекао да његов син није спреман за Мундијал што се тиче "фудбалских елемената".

"Радамел се 60 одсто опоравио од повреде колена, али још му недостају снага и брзина", рекао је отац фудбалера.

Селектор Колумбије Хосе Пекерман објавио је пре три дана списак играча за првенство света на којем је остављено место за најбољег играча.

Фудбалер Монака покидао је укрштене лигаменте и није играо још од краја јануара, али је Пекерман оставио могућност да би један од најбољих светских нападача ипак могао да се прикључи националном тиму на планетарној смотри.

Упркос великим сумњама, 28-годишњи Фалкао је више пута изјавио да ће бити спреман за предстојећи Мундијал, на којем ће Колумбија играти у Ц групи са Грчком, Обалом Слоноваче и Јапаном.

Коментари / 0

Оставите коментар