Falkao propušta Mundijal?

Kolubijski napadač Radamel Falkao, koji je od februara van terena zbog povrede kolena, najverovatnije će propustiti prvenstvo sveta u Brazilu.

Fudbal 16.05.2014 | 12:44
Falkao propušta Mundijal?

Falkao je nekoliko puta isticao da postoji šansa da se oporavi za Mundijal, ali francuski mediji objavili su informaciju da su male šanse za tako nešto.

"Figaro" prenosi tvrdnju jednog kolumbijskog sportskog novinara da će on odluku o propuštanju Mundijala saopštiti na konferenciji za novinare u Bogoti 20. maja.

Falkaov otac Radamel Garsija u četvrtak je rekao da njegov sin nije spreman za Mundijal što se tiče "fudbalskih elemenata".

"Radamel se 60 odsto oporavio od povrede kolena, ali još mu nedostaju snaga i brzina", rekao je otac fudbalera.

Selektor Kolumbije Hose Pekerman objavio je pre tri dana spisak igrača za prvenstvo sveta na kojem je ostavljeno mesto za najboljeg igrača.

Fudbaler Monaka pokidao je ukrštene ligamente i nije igrao još od kraja januara, ali je Pekerman ostavio mogućnost da bi jedan od najboljih svetskih napadača ipak mogao da se priključi nacionalnom timu na planetarnoj smotri.

Uprkos velikim sumnjama, 28-godišnji Falkao je više puta izjavio da će biti spreman za predstojeći Mundijal, na kojem će Kolumbija igrati u C grupi sa Grčkom, Obalom Slonovače i Japanom.

Komentari / 0

Ostavite komentar