Милитари стил модернији него икад

Оштри кројеви, истакнута рамена, карактеристични детаљи, дезени и боје чине целокупан изглед још мужевнијим и снажнијим, па је због тога овај стил тако омиљен јачем полу.

Мода и љепота 13.05.2014 | 13:00
Милитари стил модернији него икад

Овог пролећа мушка модна сцена у знаку је "милитари" стила. Мушкарци у "униформи" послужили су као инспирација многим познатим дизајнерима, тако да у новим колекцијама доминирају препознатљиве боје и форме. Оштри кројеви, истакнута рамена, карактеристични детаљи, дезени и боје чине целокупан изглед још мужевнијим и снажнијим, па је због тога овај стил тако омиљен јачем полу.

Панталоне широког кроја са великим џеповима могу се видети у разним комбинацијама и са мајицом, кошуљом, чак и са сакоом. Многи креатори су војничке кројеве вешто искомбиновали са модерним дизајном и футуристичким детаљима.

Нове колекције карактеришу и прслуци са препознатљивим милитари дезенима, који одлично стоје уз панталоне различитих кројева, али и џинс. Ту су и сакои оштрих и равних линија, са једноредним и дворедним копчањем, које можете да носите и опуштеној и формалној варијанти.

Незаобилазне су и "војничке" кошуље у карактеристичним бојама, са џеповима и подигнутим рукавима. Модернији модели имају руску или мању крагну, идеални и за сакое, одела или спортско-елегантне комбинације. Актуелне су и бермуде широког кроја са џеповима, које веома добро стоје у варијанти са "старкама".

Коментари / 0

Оставите коментар