Militari stil moderniji nego ikad

Oštri krojevi, istaknuta ramena, karakteristični detalji, dezeni i boje čine celokupan izgled još muževnijim i snažnijim, pa je zbog toga ovaj stil tako omiljen jačem polu.

Moda i ljepota 13.05.2014 | 13:00
Militari stil moderniji nego ikad

Ovog proleća muška modna scena u znaku je "militari" stila. Muškarci u "uniformi" poslužili su kao inspiracija mnogim poznatim dizajnerima, tako da u novim kolekcijama dominiraju prepoznatljive boje i forme. Oštri krojevi, istaknuta ramena, karakteristični detalji, dezeni i boje čine celokupan izgled još muževnijim i snažnijim, pa je zbog toga ovaj stil tako omiljen jačem polu.

Pantalone širokog kroja sa velikim džepovima mogu se videti u raznim kombinacijama i sa majicom, košuljom, čak i sa sakoom. Mnogi kreatori su vojničke krojeve vešto iskombinovali sa modernim dizajnom i futurističkim detaljima.

Nove kolekcije karakterišu i prsluci sa prepoznatljivim militari dezenima, koji odlično stoje uz pantalone različitih krojeva, ali i džins. Tu su i sakoi oštrih i ravnih linija, sa jednorednim i dvorednim kopčanjem, koje možete da nosite i opuštenoj i formalnoj varijanti.

Nezaobilazne su i "vojničke" košulje u karakterističnim bojama, sa džepovima i podignutim rukavima. Moderniji modeli imaju rusku ili manju kragnu, idealni i za sakoe, odela ili sportsko-elegantne kombinacije. Aktuelne su i bermude širokog kroja sa džepovima, koje veoma dobro stoje u varijanti sa "starkama".

Komentari / 0

Ostavite komentar