Повратак "трегерки"

Комбинезон од џинса ове сезоне присутан је у многим колекцијама искомбинован у различитим стиловима. Актуелни су модели и од светлог и тамног тексаса, као и испрани или поцепани на неким деловима

Мода и љепота 13.05.2014 | 08:24
Повратак "трегерки"

Колико су дизајнери за ову сезону били под утицајем ретро моде потврђује и велики повратак "трегерица" на модну сцену. Многи су им се обрадовали, пре свега зато што су једноставне, практичне и шик, идеалне за пролећне дане.

Комбинезон од џинса ове сезоне присутан је у многим колекцијама искомбинован у различитим стиловима. Дизајнери су се потрудили да га прикажу другачије, једни као спортско-елегантни комад, прилагодљив различитим приликама, док су га други сврстали у најопуштеније одевне варијанте.

Актуелни су модели и од светлог и тамног тексаса, као и испрани или поцепани на неким деловима. Оно што је "трегерице" увек чинило популарним јесте што могу да се комбинују на разне начине, али и максимална удобност. Ове сезоне, осим широких модела, у многим модним линијама могу се видети и уски који истичу фигуру. Можете их носити и преко дана и увече, уз обичне и топ-мајице, кошуље, блузе... Одлично стоје, наравно у зависности од кроја, уз равну обућу и платформу и високу потпетицу.

Коментари / 0

Оставите коментар