Povratak "tregerki"

Kombinezon od džinsa ove sezone prisutan je u mnogim kolekcijama iskombinovan u različitim stilovima. Aktuelni su modeli i od svetlog i tamnog teksasa, kao i isprani ili pocepani na nekim delovima

Moda i ljepota 13.05.2014 | 08:24
Povratak "tregerki"

Koliko su dizajneri za ovu sezonu bili pod uticajem retro mode potvrđuje i veliki povratak "tregerica" na modnu scenu. Mnogi su im se obradovali, pre svega zato što su jednostavne, praktične i šik, idealne za prolećne dane.

Kombinezon od džinsa ove sezone prisutan je u mnogim kolekcijama iskombinovan u različitim stilovima. Dizajneri su se potrudili da ga prikažu drugačije, jedni kao sportsko-elegantni komad, prilagodljiv različitim prilikama, dok su ga drugi svrstali u najopuštenije odevne varijante.

Aktuelni su modeli i od svetlog i tamnog teksasa, kao i isprani ili pocepani na nekim delovima. Ono što je "tregerice" uvek činilo popularnim jeste što mogu da se kombinuju na razne načine, ali i maksimalna udobnost. Ove sezone, osim širokih modela, u mnogim modnim linijama mogu se videti i uski koji ističu figuru. Možete ih nositi i preko dana i uveče, uz obične i top-majice, košulje, bluze... Odlično stoje, naravno u zavisnosti od kroja, uz ravnu obuću i platformu i visoku potpeticu.

Komentari / 0

Ostavite komentar