Ко мења Контеа у Јувеу?

Антонио Конте спреман је да после још једне титуле у Серији А напусти "Стару даму", а списак за његовог наследника је дуг.

Фудбал 12.05.2014 | 16:25
Ко мења Контеа у Јувеу?

Јувентус је освојио трећи шампионски пехар у низу у италијанској лиги на челу са тренером Антонијом Контеом.
Упркос томе, италијански стручњак још није продужио уговор са клубом из Торина, а медији на "чизми" тврде да се то и неће догодити. Наиме, он се већ потврдио у Серији А, па је време да оде даље, односно да прихвати фантастичну понуду Монака од 7,5 милиона евра по сезони.

Будући да је растанак са садашњим шефом стручног штаба близу, Јуве се бацио у потрагу за његовим наследником. Први "пик" је, према писању "Газета дело спорт" наводно Зиден Зидан, помоћни тренер Реала, а некадашњи саиграч Контеа у Јувентусу.

Италијански лист тврди да би повратак Француза у клуб у којем је наступао од 1996. до 2001. године био пун погодак, а да би посебно одушевљени били навијачи Јувеа, који су га одувек волели.

Ипак, Зизу је недавно изјавио да нема намеру да напушта Мадрид, иако су Бордо и Монако изразили жељу да га ангажују као тренера, па је Јуве сходно томе продужио листу потенцијалних кандидата за клупу.

Председник Андреа Ањели наводно је на списак уврстио и италијанске тренере - Роберта Манћинија, Масимилијана Алегрија и Лућијана Спалетија, који имају богато искуство играња и вођења екипа у Серији А.

Коментари / 0

Оставите коментар