Ko menja Kontea u Juveu?

Antonio Konte spreman je da posle još jedne titule u Seriji A napusti "Staru damu", a spisak za njegovog naslednika je dug.

Fudbal 12.05.2014 | 16:25
Ko menja Kontea u Juveu?

Juventus je osvojio treći šampionski pehar u nizu u italijanskoj ligi na čelu sa trenerom Antonijom Konteom.
Uprkos tome, italijanski stručnjak još nije produžio ugovor sa klubom iz Torina, a mediji na "čizmi" tvrde da se to i neće dogoditi. Naime, on se već potvrdio u Seriji A, pa je vreme da ode dalje, odnosno da prihvati fantastičnu ponudu Monaka od 7,5 miliona evra po sezoni.

Budući da je rastanak sa sadašnjim šefom stručnog štaba blizu, Juve se bacio u potragu za njegovim naslednikom. Prvi "pik" je, prema pisanju "Gazeta delo sport" navodno Ziden Zidan, pomoćni trener Reala, a nekadašnji saigrač Kontea u Juventusu.

Italijanski list tvrdi da bi povratak Francuza u klub u kojem je nastupao od 1996. do 2001. godine bio pun pogodak, a da bi posebno oduševljeni bili navijači Juvea, koji su ga oduvek voleli.

Ipak, Zizu je nedavno izjavio da nema nameru da napušta Madrid, iako su Bordo i Monako izrazili želju da ga angažuju kao trenera, pa je Juve shodno tome produžio listu potencijalnih kandidata za klupu.

Predsednik Andrea Anjeli navodno je na spisak uvrstio i italijanske trenere - Roberta Manćinija, Masimilijana Alegrija i Lućijana Spaletija, koji imaju bogato iskustvo igranja i vođenja ekipa u Seriji A.

Komentari / 0

Ostavite komentar