Ово су најстилизованије мајке и ћерке у Холивуду

Ове познате даме су лекције из моде савладале са највишим оценама. Свој стил и добар укус за облачење сада преносе на њихове ћерке.

Мода и љепота 12.05.2014 | 09:21
Ово су најстилизованије мајке и ћерке у Холивуду

У великој породици Анђелине Жоли и Бреда Пита мама Анђа и ћерка Захара су задужене за моду. Када  Шајло и Вивијен, преостали женски део, порасту, имаће од кога да уче о моди.

Сара Џесика Паркер брижљиво бира гардеробу за своје ћерке, близанкиње Марион и Табиту. Прелепе девојчице увек испрате модне трендове, а њихова мама се труди да њихов стил буде другачији. 

Викторија Бекам од самог рођене ћерке Харпер настоји да девојчица буде беспрекорно обучена.  Мами, која има важи за једну од најбоље обучених жена света, Харпер је редован и најдражи пратилац.

Бијонсе и Блу Ајви Картер су дефинитивно најсликанија мама и ћерка. Било да су припремљене за фотографисање или не, њих две су  увек добро дотеране.

Лурд, ћерка поп звезде Мадоне, показала је да има одличан укус за облачење. У одабиру гардеробе показује оргиналост, баш као њена мама.

Гвинет Палтроу и њена ћерка Апл никада се не радују папарацима. Иако нису расположене када их фотографишу, у таквим приликама увек добро изгледају. 

Лила Грејс, ћерка Кејт Мос, наследила је физички изглед од маме. Одлично се сналази у ономе што је у модним круговима познато као "стил Кејт Мос".

Њена мама наметнула је "наизглед опуштен" стил, у којем нема ниједне грешке.

Жизел Бундшен највише ужива у друштву ћеркице Вивијан. Девојчица прати маму у извођену јоге, прати је на њеним путовањима, и гардеробом увек "испрати" маму. Занимљиво је да се њих две често могу видети у индентичним одевним комбинацијама.

Ким Кардашијан је пре рођења ћерке Норт Вест девојчици обезбедила гомилу маркиране гардеробе.

 

Коментари / 0

Оставите коментар