Ovo su najstilizovanije majke i ćerke u Holivudu

Ove poznate dame su lekcije iz mode savladale sa najvišim ocenama. Svoj stil i dobar ukus za oblačenje sada prenose na njihove ćerke.

Moda i ljepota 12.05.2014 | 09:21
Ovo su najstilizovanije majke i ćerke u Holivudu

U velikoj porodici Anđeline Žoli i Breda Pita mama Anđa i ćerka Zahara su zadužene za modu. Kada  Šajlo i Vivijen, preostali ženski deo, porastu, imaće od koga da uče o modi.

Sara Džesika Parker brižljivo bira garderobu za svoje ćerke, blizankinje Marion i Tabitu. Prelepe devojčice uvek isprate modne trendove, a njihova mama se trudi da njihov stil bude drugačiji. 

Viktorija Bekam od samog rođene ćerke Harper nastoji da devojčica bude besprekorno obučena.  Mami, koja ima važi za jednu od najbolje obučenih žena sveta, Harper je redovan i najdraži pratilac.

Bijonse i Blu Ajvi Karter su definitivno najslikanija mama i ćerka. Bilo da su pripremljene za fotografisanje ili ne, njih dve su  uvek dobro doterane.

Lurd, ćerka pop zvezde Madone, pokazala je da ima odličan ukus za oblačenje. U odabiru garderobe pokazuje orginalost, baš kao njena mama.

Gvinet Paltrou i njena ćerka Apl nikada se ne raduju paparacima. Iako nisu raspoložene kada ih fotografišu, u takvim prilikama uvek dobro izgledaju. 

Lila Grejs, ćerka Kejt Mos, nasledila je fizički izgled od mame. Odlično se snalazi u onome što je u modnim krugovima poznato kao "stil Kejt Mos".

Njena mama nametnula je "naizgled opušten" stil, u kojem nema nijedne greške.

Žizel Bundšen najviše uživa u društvu ćerkice Vivijan. Devojčica prati mamu u izvođenu joge, prati je na njenim putovanjima, i garderobom uvek "isprati" mamu. Zanimljivo je da se njih dve često mogu videti u indentičnim odevnim kombinacijama.

Kim Kardašijan je pre rođenja ćerke Nort Vest devojčici obezbedila gomilu markirane garderobe.

 

Komentari / 0

Ostavite komentar