Црна Гора на нишану руских ракета!

Руско-црногорски дипломатски хладни рат постаје све занимљивији, тврди у свом ауторском тексту књижевник и некадашњи саветник председника црногорке скупштине Андреј Николаидис.

Регион 11.05.2014 | 14:15
Црна Гора на нишану руских ракета!

"Црна Гора се придружила санкцијама Европске уније против руских званичника, а премијер Мило Ђукановић отишао у Вашингтон да лобира за улазак државе у НАТО. Онда га руско Министарство спољних послова пљунуло и оптужило за издају", каже између осталог Николаидис.

Он је подсетио на изјаву Михаила Дегтарјева, политичара руске Думе, који је најавио да би Русија могла да ракетира Црну Гору.

"Као, Русија на нишану држи све чланице НАТО. Стога, када Црна Гора уђе у ту организацију, Русија неће имати куд него да, са тугом у срцу и сећањем на вековно па, нажалост, прекинуто пријатељство, усмери ракете и ка Црној Гори", наводи Николаидис.

Николаидис наводи и податак да је Срђан Милић, председник опозиционе Социјалистичке народне партије, гостовао на недавној војној паради у Москви поводом Дана победе.

"Ваљда да види чиме ће нас Руси гађати кад уђемо у НАТО. Присталице Милићеве политичке опције иначе не зазиру од ракетирања: током НАТО интервенције у Југославији 1999. године, незадовољни чињеницом да је
Црна Гора бомбардована мање од Србије, носили су транспаренте са натписом "Гађајте и нас, нисмо губави", нписао је између осталог Николаидис.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Мд

11.05.2014 14:17

Јој како би ваљао овај камион мозда и два

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

11.05.2014 18:29

Не знам шта ће им оволико. За оно што Миловци држе довољна је само једна ракета ако би дошло до тога не дај Боже ;)

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВЕТЕРАН

12.05.2014 10:34

...хахаха... ...за црногорце је довољна и петарда...!!!

ОДГОВОРИТЕ