Crna Gora na nišanu ruskih raketa!

Rusko-crnogorski diplomatski hladni rat postaje sve zanimljiviji, tvrdi u svom autorskom tekstu književnik i nekadašnji savetnik predsednika crnogorke skupštine Andrej Nikolaidis.

Region 11.05.2014 | 14:15
Crna Gora na nišanu ruskih raketa!

"Crna Gora se pridružila sankcijama Evropske unije protiv ruskih zvaničnika, a premijer Milo Đukanović otišao u Vašington da lobira za ulazak države u NATO. Onda ga rusko Ministarstvo spoljnih poslova pljunulo i optužilo za izdaju", kaže između ostalog Nikolaidis.

On je podsetio na izjavu Mihaila Degtarjeva, političara ruske Dume, koji je najavio da bi Rusija mogla da raketira Crnu Goru.

"Kao, Rusija na nišanu drži sve članice NATO. Stoga, kada Crna Gora uđe u tu organizaciju, Rusija neće imati kud nego da, sa tugom u srcu i sećanjem na vekovno pa, nažalost, prekinuto prijateljstvo, usmeri rakete i ka Crnoj Gori", navodi Nikolaidis.

Nikolaidis navodi i podatak da je Srđan Milić, predsednik opozicione Socijalističke narodne partije, gostovao na nedavnoj vojnoj paradi u Moskvi povodom Dana pobede.

"Valjda da vidi čime će nas Rusi gađati kad uđemo u NATO. Pristalice Milićeve političke opcije inače ne zaziru od raketiranja: tokom NATO intervencije u Jugoslaviji 1999. godine, nezadovoljni činjenicom da je
Crna Gora bombardovana manje od Srbije, nosili su transparente sa natpisom "Gađajte i nas, nismo gubavi", npisao je između ostalog Nikolaidis.

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Md

11.05.2014 14:17

Joj kako bi valjao ovaj kamion mozda i dva

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

11.05.2014 18:29

Ne znam šta će im ovoliko. Za ono što Milovci drže dovoljna je samo jedna raketa ako bi došlo do toga ne daj Bože ;)

ODGOVORITE
Name

ВЕТЕРАН

12.05.2014 10:34

...хахаха... ...за црногорце је довољна и петарда...!!!

ODGOVORITE