Пилотске наочаре

Ове сезоне актуелни су класични и ретро, као и модерни облици. И боје су у складу са сезоном, а осим неутралних, у тренду су и оне који имају ефекат огледала.

Мода и љепота 09.05.2014 | 12:32
Пилотске наочаре

Осим што штите од сунца, наочаре су веома битан детаљ који даје печат сваком стилу. Управо због тога се и дизајнери сваке сезоне труде да понуде много модела који могу да се носе уз различите одевне комбинације. У врху модне лествице су пилотске наочаре, које вероватно никада неће изаћи из моде, јер већ неколико деценија доминирају у различитим колекцијама дизајнера и брендова.

 Ове сезоне актуелни су класични и ретро, као и модерни облици. И боје су у складу са сезоном, а осим неутралних, у тренду су и оне који имају ефекат огледала, али и стакла у црвеној, плавој, жутој или наранџастој боји.

Осим класичних металних, модерне су пилотске наочаре са пластичним рамом и одличан су избор за мушкарце који воле спортско и лежерно одевање. Овај облик је омиљен јачем полу највише због тога што иде уз све стилове, једноставне су и ефектне, лако се комбинују и са детаљима, а делују "мачо".

Коментари / 0

Оставите коментар