Pilotske naočare

Ove sezone aktuelni su klasični i retro, kao i moderni oblici. I boje su u skladu sa sezonom, a osim neutralnih, u trendu su i one koji imaju efekat ogledala.

Moda i ljepota 09.05.2014 | 12:32
Pilotske naočare

Osim što štite od sunca, naočare su veoma bitan detalj koji daje pečat svakom stilu. Upravo zbog toga se i dizajneri svake sezone trude da ponude mnogo modela koji mogu da se nose uz različite odevne kombinacije. U vrhu modne lestvice su pilotske naočare, koje verovatno nikada neće izaći iz mode, jer već nekoliko decenija dominiraju u različitim kolekcijama dizajnera i brendova.

 Ove sezone aktuelni su klasični i retro, kao i moderni oblici. I boje su u skladu sa sezonom, a osim neutralnih, u trendu su i one koji imaju efekat ogledala, ali i stakla u crvenoj, plavoj, žutoj ili narandžastoj boji.

Osim klasičnih metalnih, moderne su pilotske naočare sa plastičnim ramom i odličan su izbor za muškarce koji vole sportsko i ležerno odevanje. Ovaj oblik je omiljen jačem polu najviše zbog toga što ide uz sve stilove, jednostavne su i efektne, lako se kombinuju i sa detaljima, a deluju "mačo".

Komentari / 0

Ostavite komentar