Растанак Ђорђевића и Нанта у свађи!

Српски репрезентативац желео да одигра 200. меч за Канаринце, али тренер Дер Закаријан није га увео у игру против Тулуза. Председник клуба Валдемар Кита размишља да откаже планирану свечаност за Србина.

Фудбал 07.05.2014 | 10:39
Растанак Ђорђевића и Нанта у свађи!

Уместо цвећа и аплауза, како ствари стоје, Филип Ђорђевић и Нант растају се у свађи. Српски репрезентативац, који се опоравио од повреде колена, желео је да упише јубиларну 200. утакмицу за Канаринце пре одласка у Лацио, али... Тренер Мишел Дер Закаријан, уочи меча са Тулузом, најавио је да ће испоштовати српског репрезентазивца, међутим, то се није догодило. А нити ће у преостала два кола Лиге 1 колико је остало до краја.
„Згрожен сам. Рекао сам му да желим да се вратим на терен после повреде колена, да одиграм у Тулузу неколико минута или секунди у надокнади времена, како бих пред нашим навијачима прославио 200. меч за Нант у суботу против Сент Етјена. После седам година проведених у клубу сматрам да заслужујем барем мало поштовања. Све сам дао за клуб, али сада сам донео одлуку. Нећу играти ни против Сент Етјена, ни против Бастије, већ сам на одмору! Нећу променити моју одлуку. Готово је што се мене тиче“, љутито је поручио Ђорђевић.

Дер Закаријан је врло брзо реплицирао Ђорђевићу.
"Дечко ми је драг. Сарађујемо две године и веома сам срећан што сам га имао на располагању, уосталом помогао нам је да се вратимо у Лигу 1 пошто је постигао 20 голова. Али ја сам овде шеф и нећу дозволити да играч одлучује ко ће играти или не", јасан је био Дер Закаријан.

Србин се јутрос уредно појавио на тенингу, али се пожалио да га боли колено због чега је трчкарао са стране.
„Неће бити кажњен зато што долази сваког јутра на тренинге. Планирали смо да у суботу направимо свечаност, пошто је Ђорђевић наш дрес носио више од шест година, али после овога она виси у ваздуху“, извратио је први човек клуба Валдемар Кита.

Ђорђевић је на 27 утакмица постигао 10 голова за Нант, а претходних месец дана паузирао је због повреде колена. С обзиром да му истиче уговор са Канаринцима у јуну, потписао је предуговор са Лацијом, тако да ће од августа играти у Серији А.

Коментари / 0

Оставите коментар