Rastanak Đorđevića i Nanta u svađi!

Srpski reprezentativac želeo da odigra 200. meč za Kanarince, ali trener Der Zakarijan nije ga uveo u igru protiv Tuluza. Predsednik kluba Valdemar Kita razmišlja da otkaže planiranu svečanost za Srbina.

Fudbal 07.05.2014 | 10:39
Rastanak Đorđevića i Nanta u svađi!

Umesto cveća i aplauza, kako stvari stoje, Filip Đorđević i Nant rastaju se u svađi. Srpski reprezentativac, koji se oporavio od povrede kolena, želeo je da upiše jubilarnu 200. utakmicu za Kanarince pre odlaska u Lacio, ali... Trener Mišel Der Zakarijan, uoči meča sa Tuluzom, najavio je da će ispoštovati srpskog reprezentazivca, međutim, to se nije dogodilo. A niti će u preostala dva kola Lige 1 koliko je ostalo do kraja.
„Zgrožen sam. Rekao sam mu da želim da se vratim na teren posle povrede kolena, da odigram u Tuluzu nekoliko minuta ili sekundi u nadoknadi vremena, kako bih pred našim navijačima proslavio 200. meč za Nant u subotu protiv Sent Etjena. Posle sedam godina provedenih u klubu smatram da zaslužujem barem malo poštovanja. Sve sam dao za klub, ali sada sam doneo odluku. Neću igrati ni protiv Sent Etjena, ni protiv Bastije, već sam na odmoru! Neću promeniti moju odluku. Gotovo je što se mene tiče“, ljutito je poručio Đorđević.

Der Zakarijan je vrlo brzo replicirao Đorđeviću.
"Dečko mi je drag. Sarađujemo dve godine i veoma sam srećan što sam ga imao na raspolaganju, uostalom pomogao nam je da se vratimo u Ligu 1 pošto je postigao 20 golova. Ali ja sam ovde šef i neću dozvoliti da igrač odlučuje ko će igrati ili ne", jasan je bio Der Zakarijan.

Srbin se jutros uredno pojavio na teningu, ali se požalio da ga boli koleno zbog čega je trčkarao sa strane.
„Neće biti kažnjen zato što dolazi svakog jutra na treninge. Planirali smo da u subotu napravimo svečanost, pošto je Đorđević naš dres nosio više od šest godina, ali posle ovoga ona visi u vazduhu“, izvratio je prvi čovek kluba Valdemar Kita.

Đorđević je na 27 utakmica postigao 10 golova za Nant, a prethodnih mesec dana pauzirao je zbog povrede kolena. S obzirom da mu ističe ugovor sa Kanarincima u junu, potpisao je predugovor sa Lacijom, tako da će od avgusta igrati u Seriji A.

Komentari / 0

Ostavite komentar