10 прољетних торби

Креатори су за ово пролеће осмислили најразличитије моделе торби. Уз њихове предлоге не можете да направите лош избор. Нека вам послуже као инспирација у одабиру боја и облика.

Мода и љепота 03.05.2014 | 16:00
10 прољетних торби

Модна кућа "Гучи" предложила је црвени модел, богат ресама. Ова торба ће тексас комбинацију или једнобојну гардеробу учинити занимљивијом.

Александар Ванг није заборавио на ранчеве и понудио је необичан модел. На њему је једино класична бела боја.

Торба куће "Тод" испратила је овогодишњи тренд у двобојном дизајну. Златни детаљи обогатили су њен изглед и учинили је елегантним моделом.

Мансур Гавриел је представио торбу у пастелној боји кајсије. Овај модел је одличан за шетње, сусрете са пријатељима или пословне комбинације, уз напомену да је за једино добара за "необавезније" пословне прилике. За важније састанке одаберите класичнији модел.

Јарко розе ташна "Саинт Лаурент" је непролазна. Уколико набавите сличан модел, послужиће вам и за лето и за осаттак године. Њен упечатљив колорит мора да се комбинује са једноставнијом гардеробом.

Баленциага се одлучила за плаву боју, обогаћену златном. Торбу можете да комбинујете са белом бојом и одлична је за посао.

Целине је понудио модел који може да испрати и елегантан стил и спортско елегантне комбинације. Добро је решење за дневне варијанте, а због боје је веома захвална за комбиновање са разним тоновима.

Модна кућа "Прада" је увек другачија. Занимљива текстура чини торбу оргиналном, а црвена унутрашњост доприноси њеној необичности.

Један од најзанимљивијих модела понудио је Марк Крос, црно- бела комбианације освежена је браон и златним тоновима.

Лоуис Вуиттон" је предложио модел који одудара од онога на шта нас је овај бренд навикао. Црна торба, са металним детаљима, намењена је дамама екстравагантног стила.

Коментари / 0

Оставите коментар