10 proljetnih torbi

Kreatori su za ovo proleće osmislili najrazličitije modele torbi. Uz njihove predloge ne možete da napravite loš izbor. Neka vam posluže kao inspiracija u odabiru boja i oblika.

Moda i ljepota 03.05.2014 | 16:00
10 proljetnih torbi

Modna kuća "Guči" predložila je crveni model, bogat resama. Ova torba će teksas kombinaciju ili jednobojnu garderobu učiniti zanimljivijom.

Aleksandar Vang nije zaboravio na rančeve i ponudio je neobičan model. Na njemu je jedino klasična bela boja.

Torba kuće "Tod" ispratila je ovogodišnji trend u dvobojnom dizajnu. Zlatni detalji obogatili su njen izgled i učinili je elegantnim modelom.

Mansur Gavriel je predstavio torbu u pastelnoj boji kajsije. Ovaj model je odličan za šetnje, susrete sa prijateljima ili poslovne kombinacije, uz napomenu da je za jedino dobara za "neobaveznije" poslovne prilike. Za važnije sastanke odaberite klasičniji model.

Jarko roze tašna "Saint Laurent" je neprolazna. Ukoliko nabavite sličan model, poslužiće vam i za leto i za osattak godine. Njen upečatljiv kolorit mora da se kombinuje sa jednostavnijom garderobom.

Balenciaga se odlučila za plavu boju, obogaćenu zlatnom. Torbu možete da kombinujete sa belom bojom i odlična je za posao.

Celine je ponudio model koji može da isprati i elegantan stil i sportsko elegantne kombinacije. Dobro je rešenje za dnevne varijante, a zbog boje je veoma zahvalna za kombinovanje sa raznim tonovima.

Modna kuća "Prada" je uvek drugačija. Zanimljiva tekstura čini torbu orginalnom, a crvena unutrašnjost doprinosi njenoj neobičnosti.

Jedan od najzanimljivijih modela ponudio je Mark Kros, crno- bela kombianacije osvežena je braon i zlatnim tonovima.

Louis Vuitton" je predložio model koji odudara od onoga na šta nas je ovaj brend navikao. Crna torba, sa metalnim detaljima, namenjena je damama ekstravagantnog stila.

Komentari / 0

Ostavite komentar