Вучић пише сваки динар за коридоре

Премијер Србије сљедеће недјеље представља детаљан план за изградњу највећих инфраструктурних објеката у земљи. На билбордима ће бити истакнуте цијене радова и рокови.

Србија 03.05.2014 | 08:20
Вучић пише сваки динар за коридоре

Предсједник Владе Србије Александар Вучић представиће идуће недјеље план за завршетак највећих инфраструктурних пројеката у држави, као и прецизну рачуницу колико је новца по том основу до сада потрошено - сазнају „Новости“.

Поред зацртаних рокова да се до краја 2016. дефинитивно окончају радови на Коридору 10 и да потпуно буде изграђен ауто-пут Београд - Пожега, председник Владе би требало да објелодани и колико ће ти послови тачно да коштају Србију и како ће да се финансирају.

Вучић је већ најавио да би за остатак саобраћајнице до Пожеге требало да се направи концесиони уговор, а да се са потенцијалним партнерима за тај посао већ разговара.

Циљ нове владе је, како нам је речено у Немањиној 11, и да се током овог мандата заврше дионице од Појата до Прељине и од Београда до Зрењанина.

Премијер ће, у оквиру представљања Владиног плана за изградњу инфраструктуре, упознати јавност и са потпуно новом контролом трошења новца за изградњу.

Наиме, идеја је да се на свакој локацији, градилишту и будућој саобраћајници поставе билборди на којима ће писати колико коштају радови, када ће посао бити завршен, ко су инвеститори, а ко извођачи.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Хахаха

03.05.2014 07:24

А билборди?Јел то бесплатно? Ко це то платити?

ОДГОВОРИТЕ