Бијесна због коментара на друштвеним мрежама

Звезда хит серије "СЕКС и град" Сара Џесика Паркер је побеснела када је на Твитеру прочитала да није биолошка мајка својој деци.

Забава 02.05.2014 | 14:25
Бијесна због коментара на друштвеним мрежама

Како Сара објашњава, коментаре фанова на друштвеним мрежама чита без пуно пажње, али ју је један коментар изгледа баш наљутио.

“Редовно читам коментаре на Твитеру, углавном не обраћам пуно пажње, али сам недавно прочитала нешто што ме је веома разљутило”, објаснила је глумица.

Наиме, један коментар се односио на то да Сара није биолошка мајка својој деци, девојчицама по имену Марион и Табита.

“Не разумем људе који остављају такве коментаре. Ја нисам неко ко се хвали да је богат, нити правим скандале. Не путујем са телохранитељима, не гњавим медије својом децом, и не живим гламурозним животом”, рекла је глумица која је изразила жаљење јер је неки људи не разумеју.

“Јако ми је жао што неки једноставно немају слуха за оно што ја радим. Мене је често срамота да се хвалим својим глумачким достигнућима јер не желим да ме људи доживе као нарцисоидну особу. Заиста ми није јасна особа која је могла тако нешто да напише о мојој деци.”

Иначе, баш као и глумица Никол Кидман, Сара Џесика Паркер је постала мајка захваљујући томе што је нека друга жена носила ембрион са њеним јајним ћелијама. Сурогат мајке родиле су децу и Мајклу Џексону, Рикију Мартину и Елтону Џону.

Коментари / 0

Оставите коментар