Ципеле са гаранцијом од 1.000 година!

Сигурно сте пуно пута били тужни јер морате да баците свој омиљени пар ципела који сте толико износили да је скроз пропао. Али, са овим ципелама, то ће бити прошлост. Модна кућа "Боргезе" дизајнирала је ципеле од нерђајућег челика уз које добијате 1000 година гаранције. Ове ципеле које вечно трају дизајнирао је четрдесетосмогодишњи дизајнер Крис Шелис из Бирмингема и он тврди да су, иако направљене од истог материјала као виљушке и ножеви, јако удобне.

Мода и љепота 30.04.2014 | 18:40
Ципеле са гаранцијом од 1.000 година!

Ове ципеле су направљење од нерђајућег челика и сребра и обложене су трајним силиконом, а такође су направљене да буду савитљиве и да се прилагоде сваком стопалу. Ове "Боргезе" ривиера штикле коштају 1000 фунти, али из ове куће тврде како је то права инвестиција за будућност. Ове ципеле долазе са додатним штиклама и ђоновима који могу да се мењају, као и са гаранцијом на 1000 година.

- Оне не могу уопште да се оштете. Желели смо да направимо нешто што је вечно и што могу да приуште све жене. Ово је добра инвестиција, јер могу да их наследе и ваше праунуке. Знамо кроз шта све жене пролазе када носе штикле, кроз какав бол и жуљеве - рекао је дизајнер.

Ове штикле су јако удобне, иако можда не делују тако. Оне, како тврде из ове компаније, могу да се носе и по 10 сати у току дана.

Дизајнеру су трабале две године да заврши овај пројекат, али је задовољан резултатом.

- То је био врло напоран процес јер смо морали да узмемо у обзир и да буду ортопедски стабилне, али и модерне. Желео сам да буду епохалне и да могу да се носе цео живот, а са променљивом штиклом и ђоном, оне заиста могу да трају толико. Једино што треба да радите са њима да бисте их одржавали је да се купате са њима на ногама - духовито је закључио дизајнер.

Коментари / 0

Оставите коментар