Cipele sa garancijom od 1.000 godina!

Sigurno ste puno puta bili tužni jer morate da bacite svoj omiljeni par cipela koji ste toliko iznosili da je skroz propao. Ali, sa ovim cipelama, to će biti prošlost. Modna kuća "Borgeze" dizajnirala je cipele od nerđajućeg čelika uz koje dobijate 1000 godina garancije. Ove cipele koje večno traju dizajnirao je četrdesetosmogodišnji dizajner Kris Šelis iz Birmingema i on tvrdi da su, iako napravljene od istog materijala kao viljuške i noževi, jako udobne.

Moda i ljepota 30.04.2014 | 18:40
Cipele sa garancijom od 1.000 godina!

Ove cipele su napravljenje od nerđajućeg čelika i srebra i obložene su trajnim silikonom, a takođe su napravljene da budu savitljive i da se prilagode svakom stopalu. Ove "Borgeze" riviera štikle koštaju 1000 funti, ali iz ove kuće tvrde kako je to prava investicija za budućnost. Ove cipele dolaze sa dodatnim štiklama i đonovima koji mogu da se menjaju, kao i sa garancijom na 1000 godina.

- One ne mogu uopšte da se oštete. Želeli smo da napravimo nešto što je večno i što mogu da priušte sve žene. Ovo je dobra investicija, jer mogu da ih naslede i vaše praunuke. Znamo kroz šta sve žene prolaze kada nose štikle, kroz kakav bol i žuljeve - rekao je dizajner.

Ove štikle su jako udobne, iako možda ne deluju tako. One, kako tvrde iz ove kompanije, mogu da se nose i po 10 sati u toku dana.

Dizajneru su trabale dve godine da završi ovaj projekat, ali je zadovoljan rezultatom.

- To je bio vrlo naporan proces jer smo morali da uzmemo u obzir i da budu ortopedski stabilne, ali i moderne. Želeo sam da budu epohalne i da mogu da se nose ceo život, a sa promenljivom štiklom i đonom, one zaista mogu da traju toliko. Jedino što treba da radite sa njima da biste ih održavali je da se kupate sa njima na nogama - duhovito je zaključio dizajner.

Komentari / 0

Ostavite komentar