Нокти за које ти треба оружани лист

Изузетно дуги, шпицасти нокти већ неко време се могу видети на многим девојкама. То што их шета Ријана можда има смисла - она вероватно ни воду себи не сипа сама, али како "обичне смртнице" обављају неке свакодневне послове са канџама?

Мода и љепота 30.04.2014 | 07:33
Нокти за које ти треба оружани лист

Када помислите на младу даму са оваквим "канџама", не можете да се не запитате - како се умије ујутру када устане, а да себи не ископа очи?!

Затим, како опере зубе, држи виљушку и нож? Мада, поморанџу или киви, сигурно љушти као од шале!

Наставимо са КАКО. Треба опрати судове након оброка, можда и купатило након туширања. Како оне то све заврше уз тих десет предимензионираних модних детаља на прстима?

Даме које прате трендове, па чак и овакве, углавном воле и да се шминкају. Али, пошто немају као Ријана, Ники Минаж и друге познате даме са канџама, личног шминкера, поставља се питање - како наносе сенку, ајлајнер, маскару? Мора да су храбрије од оних са обичним ноктима, када свакодневно могу да гледају та сопствена сечива на милиметар од својих очију. Бррр!

Док смо већ у купатилу, питамо се и како оне откопчавају панталоне када им се... како ураде и друге "WЦ ствари"? Можда зато у тоалет увек иду са другарицом? Можда су баш зато истовремено са дугим ноктима у моди и хаљине од еластичних материјала које се скидају једним потезом? Или хеланке? Па да, сигурно зато!

Ако узмемо у обзир да данас готово свака друга особа има телефон са тач скрином, помислите само колико маневрисања прстима је неопходно кад треба некога да позовете или да напишете смс поруку. Зато, немојте да се смејете девојци која се мучи да активира телефон дланом, јагодицама прстију... помозите јој, није јој лако.

О узимању оловке у руке, не смемо ни да размишлајмо.

Чему онда све то, кад ништа не можеш да урадиш сам?! Можда баш зато да би неки витез прискочио у помоћ! Некада су у бајкама биле дугокосе, а сада су дугонокте.

Дакле, ако већ нисте, почните да се навикавате. Када следећи пут у пуном аутобусу градског превоза, тик испред ваших очију, на шипки угледате шаку са канџама, не бојте се и не тражите од власнице оружани лист. Мало се померите, како неки њен "нокат" не би завршио у вашем оку, ако мајстор за воланом нагло закочи, и молите се да тај модни тренд прође што пре.

Коментари / 0

Оставите коментар