Nokti za koje ti treba oružani list

Izuzetno dugi, špicasti nokti već neko vreme se mogu videti na mnogim devojkama. To što ih šeta Rijana možda ima smisla - ona verovatno ni vodu sebi ne sipa sama, ali kako "obične smrtnice" obavljaju neke svakodnevne poslove sa kandžama?

Moda i ljepota 30.04.2014 | 07:33
Nokti za koje ti treba oružani list

Kada pomislite na mladu damu sa ovakvim "kandžama", ne možete da se ne zapitate - kako se umije ujutru kada ustane, a da sebi ne iskopa oči?!

Zatim, kako opere zube, drži viljušku i nož? Mada, pomorandžu ili kivi, sigurno ljušti kao od šale!

Nastavimo sa KAKO. Treba oprati sudove nakon obroka, možda i kupatilo nakon tuširanja. Kako one to sve završe uz tih deset predimenzioniranih modnih detalja na prstima?

Dame koje prate trendove, pa čak i ovakve, uglavnom vole i da se šminkaju. Ali, pošto nemaju kao Rijana, Niki Minaž i druge poznate dame sa kandžama, ličnog šminkera, postavlja se pitanje - kako nanose senku, ajlajner, maskaru? Mora da su hrabrije od onih sa običnim noktima, kada svakodnevno mogu da gledaju ta sopstvena sečiva na milimetar od svojih očiju. Brrr!

Dok smo već u kupatilu, pitamo se i kako one otkopčavaju pantalone kada im se... kako urade i druge "WC stvari"? Možda zato u toalet uvek idu sa drugaricom? Možda su baš zato istovremeno sa dugim noktima u modi i haljine od elastičnih materijala koje se skidaju jednim potezom? Ili helanke? Pa da, sigurno zato!

Ako uzmemo u obzir da danas gotovo svaka druga osoba ima telefon sa tač skrinom, pomislite samo koliko manevrisanja prstima je neophodno kad treba nekoga da pozovete ili da napišete sms poruku. Zato, nemojte da se smejete devojci koja se muči da aktivira telefon dlanom, jagodicama prstiju... pomozite joj, nije joj lako.

O uzimanju olovke u ruke, ne smemo ni da razmišlajmo.

Čemu onda sve to, kad ništa ne možeš da uradiš sam?! Možda baš zato da bi neki vitez priskočio u pomoć! Nekada su u bajkama bile dugokose, a sada su dugonokte.

Dakle, ako već niste, počnite da se navikavate. Kada sledeći put u punom autobusu gradskog prevoza, tik ispred vaših očiju, na šipki ugledate šaku sa kandžama, ne bojte se i ne tražite od vlasnice oružani list. Malo se pomerite, kako neki njen "nokat" ne bi završio u vašem oku, ako majstor za volanom naglo zakoči, i molite se da taj modni trend prođe što pre.

Komentari / 0

Ostavite komentar