Доминација интензивних ружева

Маке уп трендови за ову сезону представљају нешто смјелију, више секси, али и прилично једноставну верзију у односу на оно што смо до сада виђали.

 

Мода и љепота 28.04.2014 | 10:51
Доминација интензивних ружева

Уз ружеве интензивних боја који већ неко вријеме доминирају "беаутy" сценом, може се примијетити смокеy у боји, али и повратак оловке за очи  као једног од хит производа за креирање тренди лоокова. Разнобојна сјенила, ружеви и лакови за нокте уљепшавају нас из дана у дан.

Као и прошле, и ове сезоне руж за усне у свим нијансама наранџасте биће пун погодак. За исцртавање контура усана предлажем и оловке у овим нијансама, а уколико жељену боју ружа не можете да пронађете у парфимеријама, покушајте са мијешањем двије  или више нијанси.

Сјенке за очи у бојама орхидеје, јоргована и лаванде овог прољећа морају се наћи у вашим несесерима, а можете их комбиновати са плавим нијансама оловака за очи.

Исцртавањем графичких линија црним ајлајнером свакако ћете изгледати суперсекси, али уколико нисте довољно храбри за ову варијанту или вјешти при коришћењу течних ајлајнера, препоручујем црне крејоне којима ћете нагласити ивице очију.

Како  бисте постигли здрав сјај и благо препланули изглед лица, користите бронзере са златним честицама. Златни сјај лица употпуните истицањем јагодица руменилом у бојама кајсије.

Вјештачке трепавице за трен ока пружиће вам гламурозан  изглед. Било да су од природне или вјештачке длаке, дуже или краће, сигурно ће на прави начин употпунити ваш маке уп. Битно је само да се одлучите за оне које пристају вашем оку.

Модне писте су потврдиле да се танке обрве дефинитивно још не враћају у моду. Умјесто тога, "дјечачке обрве" опет су доминирале ове сезоне. Ако природно имате дебље обрве немојте их тањити, само их обликујте а то можете постићи  и сјенком за обрве.

Коментари / 0

Оставите коментар