Dominacija intenzivnih ruževa

Make up trendovi za ovu sezonu predstavljaju nešto smjeliju, više seksi, ali i prilično jednostavnu verziju u odnosu na ono što smo do sada viđali.

 

Moda i ljepota 28.04.2014 | 10:51
Dominacija intenzivnih ruževa

Uz ruževe intenzivnih boja koji već neko vrijeme dominiraju "beauty" scenom, može se primijetiti smokey u boji, ali i povratak olovke za oči  kao jednog od hit proizvoda za kreiranje trendi lookova. Raznobojna sjenila, ruževi i lakovi za nokte uljepšavaju nas iz dana u dan.

Kao i prošle, i ove sezone ruž za usne u svim nijansama narandžaste biće pun pogodak. Za iscrtavanje kontura usana predlažem i olovke u ovim nijansama, a ukoliko željenu boju ruža ne možete da pronađete u parfimerijama, pokušajte sa miješanjem dvije  ili više nijansi.

Sjenke za oči u bojama orhideje, jorgovana i lavande ovog proljeća moraju se naći u vašim neseserima, a možete ih kombinovati sa plavim nijansama olovaka za oči.

Iscrtavanjem grafičkih linija crnim ajlajnerom svakako ćete izgledati superseksi, ali ukoliko niste dovoljno hrabri za ovu varijantu ili vješti pri korišćenju tečnih ajlajnera, preporučujem crne krejone kojima ćete naglasiti ivice očiju.

Kako  biste postigli zdrav sjaj i blago preplanuli izgled lica, koristite bronzere sa zlatnim česticama. Zlatni sjaj lica upotpunite isticanjem jagodica rumenilom u bojama kajsije.

Vještačke trepavice za tren oka pružiće vam glamurozan  izgled. Bilo da su od prirodne ili vještačke dlake, duže ili kraće, sigurno će na pravi način upotpuniti vaš make up. Bitno je samo da se odlučite za one koje pristaju vašem oku.

Modne piste su potvrdile da se tanke obrve definitivno još ne vraćaju u modu. Umjesto toga, "dječačke obrve" opet su dominirale ove sezone. Ako prirodno imate deblje obrve nemojte ih tanjiti, samo ih oblikujte a to možete postići  i sjenkom za obrve.

Komentari / 0

Ostavite komentar